
اعضای کمیسیون های توسعه صادرات و واردات و تجارت داخلی اتاق کرمان در راستای برنامه های خود در زمینه بازدید از صنایع و ظرفیت های اقتصادی استان کرمان و سایر استان ها، با حضور در شهر لاله زار، از مجموعه گلاب زهرا به عنوان شرکت تولیدکننده و صادرکننده گلاب و روغن گل و مزارع گل محمدی لاله زار بازدید کردند و با حضور بر مزار همایون صنعتىزاده و همسرش شهیندخت سرلتی، بنیانگذاران گلاب زهرا، یاد و خاطره آنها را گرامی داشتند.
رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق کرمان در حاشیه این بازدیدها گفت: مجموعه گلاب لاله زار با قدمت بسیار و ظرفیت بالایی که دارد، سالانه با خریداری دو هزار تن گل از منطقه، به تولید گلاب و سایر محصولات مرتبط می پردازد.
محمدعلی محمدمیرزائیان افزود: این بازدیدها با هدف همفکری و ایده سازی برای اعضای اتاق به منظور استفاده از تجربیات مجموعه های موفقی مانند گلاب زهرا انجام می شود تا بتوانند در کسب و کارها و تولید و صادرات محصولات خود بهتر و موفق تر عمل کنند.
گفتنی است رئیس کمیسیون واردات و تجارت داخلی اتاق کرمان نیز در این سفر، اعضای اتاق را همراهی کردند.
در راستای فعالیت های این دو کمیسیون، پیش از این، بازدید از شهرک صنعتی سدید کرمان، شهرک صنعتی شماره 2 کرمان، برخی صنایع استان یزد و شرکت گل گهر سیرجان انجام شد.





