اتاق کرمان در آئینی از چهار مدیر بازنشسته استان شامل عباس سعیدی مدیرکل سابق جهاد کشاورزی، محمدرضا قادر مدیرکل سابق گمرکات، علی حسینی مدیرکل سابق تامین اجتماعی و محمد سلمانی مدیرکل سابق امورمالیاتی با اهدای لوح سپاس قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، رئیس اتاق کرمان در این آئین با بیان اینکه بهترین دعا برای هر فردی عاقبت به خیری است، گفت: باید از مدیرانی که بیش از 30 سال در خدمت مردم بوده اند و به افتخار بازنشستگی نائل آمدند، قدردانی کرد. سیدمهدی طبیب زاده، ضمن تشکر از تلاش های این مدیران و طلب حلالیت از آنها افزود: امیدواریم بتوان از آموزه های ارزشمند این مدیران که تجربیات بسیاری از کارکردن در شرایط سخت دارند، برای کمک به بهبود فضای کسب و کار بهره برد.
وی ادامه داد: استان کرمان در شاخص های فضای کسب و کار در آخرین پایش مربوط به زمستان گذشته از رتبه 30 به رتبه 27 ارتقا یافته که البته امتیاز کمتری نسبت به گذشته کسب کرده و فقط به دلیل کم کاری چند استان این رتبه حاصل شده است. طبیب زاده، اظهار کرد: براساس برآوردهای سازمان مدیریت و برنامه ریزی، سال گذشته 20 هزار میلیارد تومان فرار سرمایه از استان انجام شد که نشان دهنده مبهم بودن فضای کسب و کار است و این میزان فرار سرمایه در برابر دو هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی سالانه استان بسیار زیاد است.
رئیس اتاق کرمان، توجه شرکت کنندگان را به چند پرسش جلب کرد و گفت: چرا استان کرمان با وجود ظرفیت های بسیار در پارامترهای مربوط به شاخص های توسعه پایدار رتبه های آخر را دارد؟ چگونه کار کرده ایم که منابع بین نسلی مانند منابع معدنی و آب را مصرف کرده ایم؟ طبیب زاده، تصریح کرد: همه مدیران در قوا و دستگاه های مختلف می دانند که تجات کشور در گرو توسعه بخش خصوصی است که باید برای کمک به تحقق این مهم همکاری های لازم صورت گیرد.
در ادامه این نشست حسین مهرابی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان گفت: این چهار مدیرکل در حوزه های سخت مشغول به خدمت بودند و با پیچیدگی های بسیاری روبرو شدند که از آنها قدردانی می کنیم.
مدیرکل سابق امور گمرکات استان کرمان در این نشست ضمن تقدیر از اتاق کرمان برای برگزاری این آئین گفت: این اقدام ارزشمند موجب دلگرمی مدیران فعلی خواهد شد تا با خدمت به مردم قدردان فرصت ها باشند. محمدرضا قادر افزود: در 10 گمرک کشور فعالیت داشته ایم و در کرمان بیش از هشت سال حضور داشتم و خودم را کرمانی می دانم. وی اظهار کرد: از اتاق بازرگانی و همه مدیران همراه برای خدمت به فعالان اقتصادی و پیگیری برای حل مشکلات آنها قدردانی می کنم.
همچنین مدیرکل سابق تامین اجتماعی استان کرمان در ادامه بیان کرد: امروزه کار در دستگاه های دولتی و اداری سخت، دشوار و طاقت فرساست و گرفتن حق بیمه در شرایط کنونی و توزیع آن در بین ذینفعان کار بسیار دشواری بود. علی حسینی گفت: از 53 هزار و 150 کارفرما در استان کرمان تقریبا تمامی آنها همراهی و همکاری خوبی با تامین اجتماعی داشتند که این مهم حاصل فرهنگ سازی تشکل های بخش خصوصی و اتاق بازرگانی در این زمینه بود و حتی کارشناسان اتاق بیش از کارشناسان تامین اجتماعی تلاش می کردند. وی با بیان اینکه 370 هزار نفر به طور مستقیم در بنگاه های اقتصادی استان مشغول به کار هستند، افزود: بهترین فرصت برای رونق و بهبود فضای کسب و کار اصلاح قوانین دست و پا گیر است.
مدیرکل سابق جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: جهاد کشاورزی با اشتغال، امنیت غذایی و تولید استان ارتباط بسیاری دارد به گونه ای که 40 درصد اشتغال استان وابسته به بخش کشاورزی است. عباس سعیدی بیان کرد: سعی کردیم برای حل مشکلات مردم همه تلاش خود را انجام دهیم و اتاق کرمان و سایر دستگاهها در این زمینه به ما کمک کرد. مدیرکل سابق امورمالیاتی استان کرمان نیز در ادامه این نشست ضمن قدردانی از اتاق کرمان بیان کرد: حدود 4 دهه در دولت مشغول به خدمت بودم که 17 سال آن در شهرستان کرمان بود و تمام تلاشم را برای رضایت خدا و مردم به کار بردم. محمد سلمانی خاطرنشان کرد: همواره سعی شده به گونه ای رفتار شود که بدبینی به نظام شکل نگیرد و از سوی دیگر حق الناس ضایع نشود.
گفتنی است در این نشست از مدیران بازنشسته استان تجلیل شد.