بر اساس ماده 2 دستورالعمل تشکیل جلسات شورای گفت و گو، ترکیب اعضای شورای استانی به شرح ذیل است:
1- استاندار (رئیس شورای استانی)
2- رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان
3- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان
4- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان
5- مدیر کل اداره امور اقتصادی و دارایی استان
6- مدیر کل اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان
7- دبیر کمیسیون هماهنگی بانکهای استان
8- نمایندگان مجلس شورای اسلامی حداکثر دو نفر به تشخیص مجمع نمایندگان استان و با اولویت نمایندگان عضو کمیسیونهای تخصصی و ویژه مجلس شورای اسلامی
9- رئیس کل دادگستری استان (یا معاون)
10- دادستان مرکز استان
11- شهردار مرکز استان
12- رئیس شورای اسلامی استان
13- رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مرکز استان (دبیر و سخنگوی شورای استان)
14- رییس اتاق تعاون مرکز استان
15- رئیس اتاق اصناف مرکز استان
16- هشت نفر از مدیران عامل یا رؤسای هیأت مدیره شرکت های برتر خصوصی و تعاونی یا رؤسای تشکل های اقتصادی بخش خصوصی و تعاونی مستقر در استان
تبصره 1– شرایط و معیارهای حاکم بر انتخاب مدیران عامل یا رؤسای هیأت مدیره شرکت های برتر و رؤسای تشکل های اقتصادی موضوع بند 16 به شرح ذیل است:
1- شرکت های برتر و تشکل های اقتصادی فعال در بخش ها و رشته های مختلف صنعتی، معدنی، کشاورزی، بازرگانی و خدمات، بنا به پیشنهاد مشترک رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مرکز استان، رئیس اتاق تعاون مرکز استان و رئیس اتاق اصناف مرکز استان و تصویب شورای استان انتخاب می شوند.
2- اعضای منتخب باید در سطح استان از وجهه صاحب نظری در امور اقتصادی، صلاحیتهای علمی و حرفه ای، اعتبار اجتماعی و اخلاق حرفه ای برخوردار باشند و در سطح استان دارای حسن شهرت باشند.
3- این افراد به مدت حداکثر یکسال انتخاب میشوند و عضویت ایشان حداکثر برای یک سال دیگر با تصویب شورای استان بلامانع است. در هرصورت یک شرکت یا تشکل نمی تواند بیش از دو سال متوالی عضو شورای استان باشد.
4- در صورت تغییر رئیس تشکل یا مدیرعامل یا رئیس هیأت مدیره شرکت برتر منتخب عضو، شورای استانی می بایست نسبت به جایگزینی یا انتخاب مجدد ایشان، بر اساس بند 16 ماده 2 این دستورالعمل مجددا تصمیم گیری نماید.
5- شورای استانی می بایست پیش از اتمام عضویت اعضاء نسبت به برگزاری جلسه انتخاب نمایندگان جدید اقدام نماید.
6- از یک شرکت همزمان یک نفر بیشتر نمی تواند عضو گردد.
تبصره 2- بالاترین مقام سازمانها یا دستگاههای غیر عضو شورا که موضوع مربوط به آنها در دستورکار شورای استانی قرار میگیرد، موظف است با دعوت دبیرخانه این شورا، در جلسه شرکت کند و حسب مورد، نمایندگان تام الاختیار خود را به کارگروههای کارشناسی دبیرخانه شورای استان معرفی و اعزام نماید.
تبصره 3– در استان هایی که علاوه بر مرکز استان، شهرستان ها نیز دارای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی میباشند، رؤسای اتاق های شهرستان ها، نیز عضو شورای استان می باشند.