EN

امضای قرارداد برای تحول ۵۰ روستای رفسنجان

در نشست مشترک دفتر اتاق کرمان در رفسنجان و مرکز مطالعات و پژوهش های اقتصادی اتاق کرمان، نخستین قرارداد توسعه روستایی این شهرستان به امضا رسید. این قرار داد نقطه آغاز طرحی گسترده برای تسهیل و توسعه ۵۰ روستای شهرستان رفسنجان است و می توان گام بزرگی در مسیر توانمندسازی و رونق اقتصادی مناطق روستایی برداشت.

همچنین امضای این قرارداد، نشان‌دهنده نقش فعال و اثرگذار دفتر اتاق کرمان در رفسنجان، در مسیر توسعه پایدار منطقه است و می‌تواند الگویی موفق برای سایر شهرستان‌ها باشد.

گفتنی است، دفتر اتاق کرمان در رفسنجان با تمرکز بر ایجاد فرصت‌های جدید در بخش روستایی، تلاش دارد علاوه بر بهبود زیرساخت‌ها، بستر اشتغال‌زایی و افزایش کیفیت زندگی را برای ساکنان این مناطق فراهم آورد. این حرکت، نه‌تنها در کاهش مهاجرت روستاییان به شهرها مؤثر خواهد بود، بلکه با جذب سرمایه‌گذاری و حمایت از کسب‌ و کارهای محلی، اقتصاد شهرستان را متحول می کند.

عزم جدی برای حمایت از طرح های روستایی و عشایری در شهرستان رفسنجان

در نشست رئیس دفتر اتاق کرمان در رفسنجان با مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کرمان، مقرر شد در قالب تفاهم نامه و در راستای تقویت زیرساخت‌ها و بهبود شرایط زندگی مردم در روستاهای رفسنجان، حمایت‌های مؤثری از طرح های روستایی و عشایری این شهرستان انجام شود.

این نشست با حضور مجید حجت، رئیس دفتر اتاق کرمان در رفسنجان و مالک اژدری، مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کرمان، با هدف بررسی طرح‌های روستایی و عشایری شهرستان رفسنجان برگزار شد و چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌روی توسعه این مناطق مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین به پروژه پژوهشی و مطالعاتی”ایجاد الزامات تدوین سند توسعه اسب شهرستان رفسنجان”پرداخته شد. این پروژه می‌تواند علاوه بر ارتقای جایگاه رفسنجان به‌عنوان یکی از قطب‌های مهم اقتصادی و پرورش و تجارت اسب، فرصت‌های چشمگیری در زمینه‌های اقتصادی، اشتغال‌زایی و گردشگری برای منطقه فراهم آورد. با اجرای این طرح، انتظار می‌رود تحولی شگرف در بهره‌برداری از ظرفیت‌های بومی منطقه ایجاد و شهرستان رفسنجان به‌عنوان یک قطب اقتصادی جدید در کشور شناخته شود.