
رئیس کمیسیون گردشگری و صنایع دستی اتاق کرمان بر برنامه ریزی موثر برای حضور در نمایشگاه های گردشگری تاکید کرد و گفت: باید پیشنهاداتی عملی برای حضور پررنگ تر استان در نمایشگاه های گردشگری مطرح کنیم و اینکه فقط از شرایط موجود انتقاد کنیم، به نتیجه دلخواه نمی رسیم.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی کرمان محمد افشاری پور، در نشست با فعالان گردشگری استان به منظور بررسی نحوه شرکت در نمایشگاه گردشگری تهران و شیراز، افزود: برای حضور بهتر در نمایشگاه گردشگری تهران پیشنهاد می شود، در غرفه کرمان بخش های مختلف گردشگری استان مانند گردشگری تاریخی، طبیعی، سلامت و… معرفی شود؛ همچنین باید فصل های مختلف گردشگری نیز به گردشگران معرفی شود تا بدانند برای دیدن جذابیت های کرمان در چه فصلی به استان سفر کنند.
رئیس کمیسیون گردشگری و صنایع دستی اتاق کرمان با بیان اینکه اگر کمبودی در حوزه گردشگری کرمان وجود دارد همه استان باید برای رفع آنها تلاش کنند، ادامه داد: باید بر ایده های برتر تمرکز کنیم؛ همچنین یکی از نکات مهم توجه به جذب گردشگری داخلی است زیرا با توجه به شرایط کشور امکان جذب گردشگر خارجی چندان فراهم نیست. وی خاطرنشان کرد: باید برای گردشگران انگیزه ایجاد کنیم تا به کرمان سفر کنند ؛ در استان نیز زیرساخت ها برای ارائه خدمات به گردشگران فراهم شود.
حضور در نمایشگاه های گردشگری هدفمند باشد
در ادامه رئیس دفتر اتاق کرمان در رفسنجان بر برنامه ریزی هدفمند برای حضور در نمایشگاه های گردشگری تاکید کرد و گفت: کارهای گردشگری خوبی در کرمان انجام می شود اما این اقدامات هدفمند نیست، بنابراین پیشنهاد می شود هدف مشخصی را مد نظر داشته باشیم و متناسب با آن پیش برویم تا به نتیجه مورد نظر برای رونق گردشگری برسیم.
مجید حجت نوقی، همچنین با پیشنهاد همصدایی استان برای حضور در نمایشگاه گردشگری تهران، تصریح کرد: برای معرفی بهتر استان همه شهرستان ها باید “من” را تبدیل به “ما” کنند و همه یک حرف واحد بزنند.
وی ایجاد انگیزه، فراهم شدن حمل و نقل، امکان اقامت و سایر زیرساخت ها برای حضور در نمایشگاه گردشگری تهران را مهم دانست و اظهار کرد: حضور در نمایشگاه شیراز نیز می تواند بسیار مهم و خوب باشد اما ابتدا باید میزان تأثیرگذاری این نمایشگاه بررسی و به صورت کارشناسی شده پیش برویم.
گردشگری کرمان دچار رکود شده است
نایب رئیس کمیسیون گردشگری و صنایع دستی اتاق کرمان نیز در این نشست با بیان اینکه گردشگری در حال حاضر دچار رکود شده زیرا زیرساخت ها فراهم نبوده و برای سفرهای ریلی و هوایی نیز کمبودهایی وجود دارد، گفت: بخش دولتی در توان خود کار می کند اما این فعالیت ها برای کرمان کافی نیست.
مسعود دهقانی، با اشاره به برنامه های اتاق کرمان برای رونق گردشگری استان و همچنین حمایت برای حضور در نمایشگاه های متعدد، اظهار کرد: باید از این موقیت استفاده و برای توسعه گردشگری کرمان کار کرد.
وی با بیان اینکه هدف برای شرکت در نمایشگاه گردشگری تهران باید مشخص شود و متناسب با آن پیش برویم، تصریح کرد: باید برنامه ریزی داشته و اسم کرمان را بالا ببریم در این راستا اطلاع رسانی و ارائه خوبی صورت بگیرد.
دهقانی با تاکید بر اینکه بخش خصوصی برای حضور در نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی باید حمایت شوند، ادامه داد: یکی از کارهایی که برای توسعه گردشگری سلامت استان برنامه ریزی شد برقراری پرواز کرمان نجف بود اما این پرواز لغو شده بود که با پرداخت بدهی سازمان حج و زیارت مجددا از هفته آینده دوباره برقرار می شود؛ اما در مجموع چنین اقداماتی مانند لغو پروازها انگیزه بخش خصوصی برای فعالیت های بیشتر را می گیرد.
گفتنی است، در ادامه این نشست پیشنهاداتی برای حضور بهتر و موثرتر استان کرمان در نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی تهران، چگونگی ایجاد غرفه ها، برنامه های قابل ارائه در نمایشگاه و… مطرح شد.










