رئیس اتاق کرمان با بیان از اقتصاد دانش بنیان فاصله گرفته ایم، گفت: اقتصاد کرمان تکیه بر منابعی دارد که یک روز تمام می شوند، بنابراین اقتصاد دانش بنیان و تکنولوژی راه نجات استان کرمان است.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، سیدمهدی طبیب زاده، در نشست شورای مرکزی نظام صنفی رایانه ای کشور افزود: اتاق بازرگانی به عنوان تشکل بخش خصوصی و مشاور سه قوه به دنبال این است تا اقتصاد استان به سمت اقتصاد دانش بنیان پیش رود. وی با اشاره به ظرفیت های کرمان در بخش های مختلف و همچنین پیشگامی و ابتکار کرمانی ها در طراحی پلتفرم های مطرحی همچون دیجی کالا، تپسی، خدمات اورژانس کشور و…، گفت: چرا این ظرفیت ها برآیندی برای استان نداشته است؟
رئیس اتاق کرمان، با بیان اینکه سعی می کنیم در اتاق کرمان صنعت نسل پنجم را مورد توجه داشته باشیم، خاطرنشان کرد: از همه فعالان حوزه تکنولوژی می خواهیم کمک کنند که چگونه می توانیم ظرفیت های استان را در کنار هم قرار داده و اقتصاد استان را به سمت اقتصاد مبتنی بر دانش سوق دهیم. وی افزود: صنایع استان کرمان از نسل چهارم نیز عقب تر هستند و این مسئله توان رقابتی را کاهش می دهد. وی با اشاره به اینکه در استان کرمان ظرفیت ها و منابع عظیم وجود دارد که می تواند مسیر رسیدن به اقتصاد دانش بنیان را سرعت بخشد، خاطرنشان کرد: باید وضعیت فعلی استان کرمان را بر اساس GDP کشور و اقتصاد مبتنی بر منابع بسنجیم، روند20 سال آینده را نیز ببینیم و مسیری را ریل گذاری کنیم تا استان کرمان از تکنولوژی غنی و از استخراج منابع و مواد خام معدنی بی نیاز شود.
طبیب زاده، با تأکید بر اینکه تشکل بخش خصوصی، فعالان حوزه ICT و همه کسانی که نگاه به آینده دارند، باید کرمان را استانی ببینند که می تواند منشاء تحول جدی شود، تصریح کرد: کمک کنید که چگونه می توان نقاط قوت استان را ببینیم و مسیری را ترسیم کنیم که اقتصاد استان را دانش بنیان کند، اتاق کرمان نیز از ظرفیت ها و امکانات خود در این راه استفاده می کند زیرا توان خلق مزیت در استان وجود دارد و باید به آن توجه کنیم.
فعالیت های اتاق کرمان در مسیر توسعه استان قابل تقدیر است
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان نیز در این نشست از حمایت ها و فعالیت های اتاق کرمان در راستای پیشرفت و توسعه استان قدردانی کرد و گفت: برای بقا راهی نداریم جز اینکه به سمت فناوری برویم. حسین ساجدی فر اضافه کرد: باید مدل بومی اقتصاد استان را براساس مزیت ها و توان خود تعریف کنیم، اقتصاد دیجیتال بسیار کمک کننده است و امیدواریم بتوانیم در این مسیر حرکت کنیم.
کرمان می تواند در حوزه اقتصاد دیجیتال تحول آفرین باشد
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور نیز در این نشست با بیان اینکه کرمان برترین استان کشور در موضوع مشارکت مردم در پروژه هاست، اظهار کرد: حضور فناوری اطلاعات در زندگی همه ما نفوذ ناپذیر است و امروز اقتصاد دیجیتال در همه حوزه ها مطرح شده است. وی وجود شرکت های قوی نرم افزاری در کشور را یک مزیت دانست و افزود: نیاز به تکنولوژی و ابزارهای دیجیتال در همه بخش های کشور ایجاد شده است. علی حکیم جوادی، با بیان اینکه فرصتی ایجاد شده تا از فناوری اطلاعات برای توسعه اقتصاد کشور استفاده کنیم، ادامه داد: این اتفاق رقم نمی خورد جز اینکه به سمت شرکت های فناور برویم و استان کرمان این ظرفیت را دارد که تحول ایجاد کند.
وی با پیشنهاد انعقاد تفاهمنامه ای با اتاق کرمان برای اجرای طرح”تحول دیجیتال دستگاه ها”در استان کرمان، گفت: امیدواریم شاهد این باشیم کرمان در آینده نزدیک به استانی پیشرو برای استفاده از ابزارهای نوین تکنولوژی تبدیل شود.