EN

رئیس اتاق کرمان: بهره وری اقتصادی در صنعت دام و طیور افزایش یابد

رئیس اتاق کرمان گفت: صنعت دام و طیور استان در گذشته جایگاه کمی و کیفی خوبی در کشور داشته و کارشناسان قوی در این حوزه فعالیت داشتند که در شرایط فعلی نیز باید تلاش شود تا بهره وری اقتصادی در این صنعت افزایش یابد.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، سیدمهدی طبیب زاده در نشست کمیسیون کشاورزی اتاق کرمان با حضور رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران و فعالان حوزه دام و طیور استان افزود: فعالان این حوزه به زنجیره ارزش، ایجاد اشتغال، گردش مالی، ارزش غذایی و سایر ظرفیت های آن توجه داشته باشند و اگر مسئله ای بود با طرح در شورای گفت و گو پیگیری و حل می کنیم.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران نیز در این نشست با تاکید بر اینکه زنجیره ارزش صنعت دام و طیور تکمیل شود، بیان کرد: قصد داریم با کمک وزارت کشور، زنجیره ارزش در هر کالایی از مزرعه تا سفره و بعد صادرات آن را مدیریت و نقاط ضعف و قوت را حمایت کنیم. محمد علی رضایی افزود: در این زمینه اولین تفاهم نامه بین اتاق ایران، وزارت کشور و زارت جهاد کشاورزی منعقد شده و کارگروه دام سنگین و سبک را راه اندازی کردیم و به دنبال افزایش عملگرایی هستیم.

وی ادامه داد: مسائل و مشکلات حوزه دام و طیور را به اتاق ایران اطلاع دهید که اگر حل نشد در وزارت کشور مطرح می کنیم تا از طریق برخی اختیارات استانداران بتوان مسائل را حل کرد.

گفتنی است در این نشست موارد اولویت دار مورد نیاز صنعت طیور استان ارائه شد که می توان به نوسازی و بهسازی واحدهای پرورش مرغ گوشتی، ایجاد ناوگان استاندارد حمل و نقل جوجه یکروزه، توسعه صنایع تبدیلی گوشت مرغ و صادرات آن، صادرات مرغ مازاد به صورت زنده و یا گوشت مرغ به کشورهای همجوار از جمله افغانستان و پاکستان و استفاده از انرژی های تجدیدپذیر اشاره کرد.

همچنین در پایان این نشست اتحادیه شرکت های تعاونی کشاورزی مرغداران استان کرمان از رئیس اتاق کرمان به دلیل حمایت از فعالان این حوزه با اهدای تندیس قدردانی کردند.