رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه اتاق بازرگانی باید مجموعه ای تأثیرگذار در حمایت از فعالیت های اقتصادی استان و کشور باشد، گفت: تاثیرگذاری اتاق منوط به حرف حساب و کارشناسی شده است.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، سیدمهدی طبیب زاده در نشست جمعی از فعالان اقتصادی استان کرمان با اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، هدف از برگزاری این نشست را تشریح جایگاه اتاق در راهبری اقتصادی کشور دانست و بیان کرد: برای اینکه اتاق کرمان بتواند در جلسات متعدد حرف کارشناسی شده بزند، اندیشکده تدبیر آب، اندیشکده انرژی و مرکز پژوهش ها تشکیل شد.
وی با بیان اینکه اتاق زمانی که بتواند حرف کارشناسی شده بزند، می تواند به سمت بهبود فضای کسب و کار نیز حرکت کند، ادامه داد: در اتاق کرمان تشکل محوری رواج یافته تا به جای افراد تشکل ها جایگاه پیدا کنند، این تشکل محوری به اتاق قدرت چانه زنی داده و هم افزایی و هم اندیشی در تشکل ها کمک کننده بوده است.
مجلس در پرداخت تسهیلات بانکی به واحدهای تولیدی راه گشایی کند
در ادامه این نشست معاون امور حقوقی و مجلس اتاق ایران با بیان اینکه کمیسیون برنامه و بودجه نقش بسیار مهم و اثرگذاری دارد، به در پیش بودن زمان ارائه لایحه بودجه به مجلس اشاره کرد و افزود: بخش تولید کشور طاقت اینکه در بودجه باری بر دوش آنها قرار بگیرد، ندارد. محمدرضا رمضانی افزود: مسائل مالیاتی به ویژه نرخ مالیات مواد اولیه و ماشین آلات در حال افزایش است و اگر مالیات بر ارزش افزوده نیز به آن اضافه شود، با چالش رو به رو شده و اشتغال به صفر می رسد.
وی با تأکید بر اینکه فشار به تولید، واحدها را با چالش رو به رو می کند، ادامه داد: مجلس در پرداخت تسهیلات بانکی راهگشایی کند زیرا مشکل بعضی از واحدهای تولیدی با تسهیلات کم حل می شود.
در ادامه این نشست رؤسای اندیشکده های آب، انرژی، مرکز پژوهش های اتاق ایران، مرکز مطالعات و پژوهش های اقتصادی اتاق کرمان و نایب رئیس کمیسیون معدن اتاق و دیگر فعالان اقتصادی کرمان به بیان مهمترین چالش های اقتصادی استان و کشور در حوزه آب و کشاورزی، معدن، انرژی، چند نرخی بودن ارز، میانه گمشده و چالش انباشت قوانین پرداختند.