رئیس اتاق کرمان گفت: در استان امور خیر بسیاری در حوزه های مختلف برگزار می شود که در بعضی موارد متناسب با نیازها و اولویت های استان نیست به همین دلیل پیشنهاد راه اندازی تشکل فعالیت های خیرخواهانه در استان مطرح می شود.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، سیدمهدی طبیب زاده در نشست جمعی از خیران فعال اقتصادی استان با امام جمعه کرمان افزود: ایجاد این تشکل با حضور افراد معتمد استان، می تواند با نیازسنجی و اولویت بندی، هماهنگی و هم افزایی بیشتری را در فعالیت های خیرخواهانه ایجاد کند. وی با اشاره به اینکه در کرمان انجام کارهای خیرخواهانه بسیار متفرق و پراکنده انجام می شود، ادامه داد: دیده می شود گاهی در یک حوزه تمرکز و تکرار زیادی وجود دارد و در بخش دیگر مورد نیاز مردم استان، توجه کمتری صورت می گیرد.
طبیب زاده، بیان کرد: فعالان اقتصادی استان کرمان همواره در انجام مسئولیت های اجتماعی و امور خیر پیشتاز بوده اند و موفقیت در فعالیت های اقتصادی آنها رابطه مستقیمی با مشارکت آنها در امور خیریه دارد. رئیس اتاق کرمان به کارهای بزرگ انجام شده توسط فعالان اقتصادی استان اشاره کرد و گفت: ساخت 120 مدرسه در سطح استان، کمک به کادر پزشکی و بیمارستان ها در زمان شیوع ویروس کرونا، ساخت مجموعه هایی برای حمایت از معلولان، کودکان اوتیسم و سایر واحدهای خدمات رسان مانند خدمت به بیماران سرطانی و … از جمله این فعالیت هاست.
امام جمعه کرمان: ایجاد بستر اشتغال بزرگترین کار خیر است
امام جمعه کرمان گفت: ایجاد بستر اشتغال برای کمک به اداره زندگی مردم و تقویت عزت نفس آنها، بزرگترین کار خیری است که کارآفرینان و فعالان اقتصادی به خوبی آن را انجام می دهند. حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی، با اشاره به روایتی از حضرت علی (ع) با این مضمون که فرد خیر خود بالاتر از کار خیری است که انجام می دهد، افزود: افرادی که می توانند کارآفرینی کنند افراد نخبه ای هستند و فعالیت هایی ارزنده ای را انجام می دهند.
وی به سیاست تثبیت اقتصادی و سیاست تعدیل اقتصادی در کشورها پرداخت و اظهار کرد: شرایط تثبیت اقتصادی مربوط به زمان بحران و در شرایط اضطراری است، اما کشوری پیشرفت می کند که بتواند سیاست تعدیل اقتصادی را به خوبی اجرا کند. نماینده ولی فقیه در استان کرمان ادامه داد: اتاق های بازرگانی در اجرای سیاست تعدیل اقتصادی رکن بسیار مهمی هستند زیرا می توانند اقتصاد را به حرکت درآورند و گردش پول و ثروت را در اقتصاد افزایش دهند.
حجت الاسلام علیدادی سلیمانی اظهار کرد: اگر کشوری بخواهد پیشرفت کند باید بازار را به دست عرضه و تقاضا دهد و با ایجاد رقابت پذیری به افزایش کیفیت و تولید بپردازد. وی در ادامه به راه اندازی شورای راهبردی استان متشکل از نمایندگان دستگاههای مختلف، نمایندگان مجلس، بخش خصوصی و … اشاره کرد و گفت: این شورا در ابتدا مسائل کلان استان را احصا کرد و قرار است برای حل مسائل و اولویت های استان تصمیم هایی اتخاذ و اجرایی شود.
گفتنی است در این نشست در رابطه با احداث ساختمان جدید دانشکده حقوق و الهیات دانشگاه شهید باهنر کرمان با کمک فعالان اقتصادی تبادل نظر صورت گرفت.