EN

رئیس اتاق کرمان: تهیه سند چشم‌انداز توسعه فعالیت‌های اجتماعی در کرمان ضروری است

رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه مشارکت در مسئولیت‌های اجتماعی در کرمان به شدت نابسامان و تکراری است، گفت: لازم است اتاق بازرگانی و شرکت های بزرگ گل‌گهر و مس، سند چشم‌انداز و نقشه راه توسعه فعالیت‌های اجتماعی را تهیه کنند تا تخصیص منابع محدود، به‌صورت بهینه انجام شود.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، سیدمهدی طبیب‌زاده، در جریان بازدید هیات رئیسه اتاق ایران و هیات مدیره جامعه نیکوکاری ابرار از مجتمع صنعتی و معدنی گل‌گهر سیرجان و نشست با مدیران این مجموعه، افزود: درخواست داریم گل‌گهر علاوه بر کارهای بسیار مهمی که انجام داده و جهشی که در سه سال گذشته رقم زده، به موارد دیگر نیز توجه کند. وی با تاکید بر تأمین نیروی انسانی برای مجموعه گل‌گهر و همچنین کل استان اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی کرمان کمبود نیروی ماهر است و از شرکت گل‌گهر درخواست داریم شرایط حضور نیروی ماهر را هم برای خود و هم برای کل استان فراهم کند.

رئیس اتاق کرمان توجه به توسعه تکنولوژی را مهم دانست و تصریح کرد: شرکت های گل‌گهر، گهر زمین، جهان فولاد، توسعه آهن و فولاد گل‌گهر نقش بزرگی در توسعه تکنولوژی‌های بنیادی کشور دارند، روزی معادن فیزیکی کشور تمام می‌شوند و خلق ثروت باید از طریق توسعه تکنولوژی باشد. طبیب زاده، به نقشی که شرکت گل‌گهر می‌تواند در خلق ارزش‌افزوده ایفا کند، اشاره کرد و گفت: کار گل‌گهر در تولید ورق فولادی، اقدام بزرگی بود و لازم است تا ۶۵ درصد نیز پیش رود و ما نیز با کمک مشاور ۳۰۰ طرح زیرمجموعه فولاد را در اتاق کرمان تهیه کرده‌ایم و باید کاری مشترک انجام شود تا مرحله تولید ورق برعهده شرکت گل‌گهر و مابقی کار برعهده اتاق و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی باشد.

وی ادامه داد: در این رابطه باید سرمایه‌گذار معرفی و فراخوان داده شود تا بتوانیم فعالیتی مشترکی بین اتاق، بخش خصوصی، شرکت گل‌گهر و شرکت مس برای ایجاد زنجیره ارزش افزوده کامل در فولاد و مس را با هم پیش ببریم و درخواست می شود که کرمان در انجام این مهم پیشتاز شود. طبیب‌زاده، با تأکید بر اینکه مجموعه گل‌گهر می‌تواند پرچمدار افزایش بهره‌وری در کرمان باشد، اظهار کرد: با اعلام اعداد و ارقام مصرفی آب و برق در فولاد و مس باید فرهنگ بهره‌وری را توسعه دهیم و درخواست دارم گل‌گهر پیشتا‌ز این امر باشد زیرا کرمان به شدت در بهره‌وری عقب است به طوری که در بخش کشاورزی ۶ میلیارد مترمکعب آب به ارزش ۱۸ میلیارد دلار استفاده می‌شود اما حدود دو یا سه میلیارد دلار محصول تولید می‌شود که بسیار نگران کننده است.

رئیس اتاق کرمان در بخش دیگری از سخنان خود، اقدامات مجموعه گل‌گهر را افتخارآمیز دانست و گفت: کرمان همواره در توسعه تکنولوژی، دانشگاه و دانش مدیریت پیشتاز بوده و لازم است از این جدیت و تلاش شرکت گل‌گهر در پیشرفت استان قدردانی کرد.

 شرکت گل‌گهر می‌تواند حرکت جدیدی در کشور ایجاد کند

رئیس اسبق اتاق ایران و عضو هیات مدیره جامعه نیکوکاری ابرار نیز در این نشست با بیان اینکه ابرار بازوی کارهای خیر و مسئولیت‌های اجتماعی اتاق بازرگانی است، گفت: ظرفیت گل‌گهر و مجموعه‌های مشابه می‌تواند حرکت جدیدی در استان ایجاد کند.  محسن جلال پور، مجموعه گل‌گهر را یک افتخار و اثرگذارترین مجموعه کشور عنوان کرد که در این سال‌ها اقدامات بزرگی انجام داده است و افزود: در بازدید از گهرپارک احساس کردیم گل‌گهر دین خود را به کشور و مردم سیرجان ادا کرده که قدردان زحمات شما هستیم و امیدواریم کشور از این مسیر توسعه پیدا کند.

 مجموعه گل‌گهر به موضوع بازماندگان از تحصیل ورود کند

 رئیس هیات مدیره جامعه نیکوکاری ابرار نیز در این نشست استفاده از ظرفیت کامل، رشد مجموعه در شرایط موجود، توجه به توسعه زنجیره در کنار رشد، نگاه جامع‌نگر در مسئولیت‌های اجتماعی، نگاه خیرخواهانه و نیروی انسانی را از ویژگی‌های مجموعه گل‌گهر برشمرد و گفت: توجه شرکت گل‌گهر به مسئولیت‌های اجتماعی به‌ویژه موضوع آموزش و آموزش‌های مهارت محور مورد توجه ابرار قرار گرفته است. محمد نهاوندیان، بیان کرد: در حال حاضر ۱۱ درصد از دانش‌آموزان، از تحصیل بازمانده اند که کرمان رتبه اول را در این زمینه در سطح کشور به خود اختصاص داده و شایسته است که با همکاری مجموعه گل‌گهر به این موضوع توجه جدی و فوری شود.

وی با اشاره به اینکه در نگاه به آینده و در جریان رشد، سرمایه انسانی مجموعه گل گهر باید حفظ شود، افزود: توسعه سهامداری، استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه و ورود به بازار جهانی از مسائلی است که گل‌گهر باید به آنها توجه کند. گفتنی است در این نشست معاون سرمایه‌گذاری و امور شرکت‌های مجموعه گل گهر به ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در شرکت صنعتی و معدنی گل‌گهر پرداخت.