رئیس اتاق کرمان گفت: از صدا و سیما انتظار داریم در تبیین مسائل اقتصادی استان از جمله نقاط ضعف و قوت و رویکردهای مختلف در حوزه های صنعت، معدن، بازرگانی، گردشگری، فضای کسب و کار، مسائل بانکی و بیمه ای، امور مالیاتی و… از کارشناسان بخش خصوصی استفاده کند.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، سیدمهدی طبیب زاده در نشست اعضای هیات نمایندگان اتاق با مدیرکل و معاونان صدا و سیمای مرکز کرمان، افزود: صداو سیما در بیشتر برنامه های خود به انعکاس فعالیت های دولت می پردازد و از بخش خصوصی بسیار مختصر و گذرا عبور می کند در حالی که ظرفیت بسیار خوبی در بین کارشناسان و فعالان بخش خصوصی وجود دارد. وی به سابقه بیش از 110 ساله فعالیت اتاق بازرگانی در کرمان اشاره و بیان کرد: اعضای هیات نمایندگان و کارکنان این مجموعه همیشه به عنوان مشاوران امین، باتجربه و خیر فعالیت داشته اند و ادعا داریم می توانیم تجربه های خوبی را در اختیار دولت و اقتصاد قرار دهیم.
طبیب زاده، با بیان اینکه اتاق کرمان جایگاه دوم را پس از اتاق تهران در کشور داراست، اظهار کرد: مجموعه اتاق سعی داشته همواره نقش موثری در بهبود فضای کسب و کار داشته باشد و نقش مشاور سه قوه را به خوبی ایفا کند. رئیس اتاق کرمان گفت: در شرایط اخیر اقتصاد کشور آنچه که بخش خصوصی پیش بینی و کارشناسی کرده بود، دولت پس از مدتی متوجه صحیح بودن این صحبت ها شد و همین مسئله باعث شد رهبر معظم انقلاب در نشست با هیات دولت اعلام کنند که “در دیداری با دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی حرفهای مفصلی زدهاند که من خواندهام. به نظر من این حرفها را بخوانید و بشنوید و ببینید؛ حرفهای درستی است. ما باید از ظرفیتهای بخش خصوصی استفاده کنیم. بخش خصوصی آماده است.” وی در پایان سخنان خود درخواست امضای تفاهم نامه همکاری بین صدا و سیما و اتاق کرمان را مطرح کرد که مورد موافقت مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمان قرار گرفت.
در ادامه این نشست مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمان، گفت: تجار و بازاریان همیشه یک جبهه حق بوده اند و به دلیل اینکه به هیچ نهاد یا سازمانی و گروهی وابسته نبوده اند، همواره بر مواضع خود ایستاده اند. احمد علیرمضانی، با اشاره به اینکه بازاریان یکی از ارکان انقلاب بوده اند، افزود: در شرایط فعلی اقتصاد کشور، اقداماتی هدف دار صورت می گیرد که به ناحق بازار و بازاریان را بدنام می کند در حالی که بازاریان اینگونه نبوده اند.
وی خاطرنشان کرد: صدا و سیما نباید به مردم دروغ بگوید و باید امیدآفرینی منطبق با واقعیت ها صورت گیرد تا ضمن افزایش اعتماد مردم، مخاطبان صدا و سیما کاهش نیابند. علیرمضانی، با بیان اینکه آمادگی لازم برای معرفی کارآفرینان بومی وجود دارد، اظهار کرد: فعالان بخش خصوصی باید از ظرفیت شبکه ایران کالا استفاده کنند که تاکنون استقبال چندانی در کرمان نشده است.
در ادامه این نشست رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق کرمان با بیان اینکه بیش از 50 درصد مسائل اقتصادی کشور به فضای کسب و کار و تحریم های داخلی بر می گردد، گفت: صدا و سیما می تواند در این زمینه ورود کند و به آسیب شناسی و ارائه راهکار بپردازد. عباس جبالبارزی، همچنین پیشنهاد تشکیل اتاق فکر بین دو مجموعه اتاق و صدا و سیما کرمان را مطرح کرد و افزود: در توافق نامه بین این دو مجموعه باید دامنه فعالیت ها مشخص و هدفمند تعریف شود تا بتوانیم به توسعه اقتصادی استان کمک کنیم.
وی ادامه داد: جای یک برنامه گفت و گو محور اقتصادی در برنامه های صدا و سیما کرمان خالی است تا بتواند به دور از مسائل سیاسی، به موارد مختلف بپردازد و آسیب شناسی کند. جبالبارزی، تصریح کرد: پرداختن به توانمندی های صنعت استان در راستای حمایت از کالای ایرانی و معرفی مزایا و جذابیت های استان در شبکه های سراسری و حتی بین المللی از سایر موارد مد نظر بخش خصوصی است.
رئیس کمیسیون بهبود محیط کسب و کار اتاق کرمان نیز در این نشست، وجود تفکر و دیدگاه منصفانه در انعکاس اخبار صدا و سیمای کرمان را مناسب دانست و اظهار کرد: انتظار می رود در تولید محتوای خبر و فرم اجرای بخش های خبری نوآوری هایی لحاظ شود. آرش علوی، بیان کرد: گاهی اوقات مردم احساس می کنند که کرمان در سطح کشور مغفول مانده و آنچه که باید از ظرفیت ها و جاذبه ها و… استان در شبکه های سراسری ببینند، مشاهده نمی کنند که این انتظار وجود دارد بیشتر در این زمینه برنامه ریزی شود.
گفتنی است در این نشست اعضای هیات نمایندگان اتاق کرمان به بیان برخی موارد و درخواست های خود از صدا و سیما در زمینه پرداختن به مسئله بحران آب، بحران تولید پسته سال جاری، استفاده از صنایع دستی استان در دکور برنامه های صداو سیما و مسائل مربوط به گردشگری پرداختند و مدیران و معاونان صدا وسیمای کرمان نیز دیدگاه ها و بخشی از اقدامات خود را بیان کردند.