رئیس اتاق کرمان با اشاره به اینکه انجام فعالیت های خیرخواهانه در استان سیستماتیک و متمرکز نیست، گفت: باید برای اینگونه فعالیت ها اولویت بندی شود و صرفا اقدامات فوری صورت نگیرد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، سیدمهدی طبیب زاده، در نشست شورای راهبردی مسئولیت های اجتماعی اتاق کرمان افزود: با توجه به اینکه مسئولیت سنگینی در برابر نسل آینده داریم باید نقشه راهی مشخص برای انجام فعالیت های خیرخواهانه و مسئولیت های اجتماعی وجود داشته باشد و تفکر سیستمی بر امور اجتماعی حاکم باشد. وی ادامه داد: بزرگترین مسئولیت جمع حاضر در این نشست ترسیم آینده برای نسل آینده است و باید به گونه ای حرکت کنیم که ریل اقتصاد به درستی تنظیم شود تا 20 سال دیگر سقوط نکند.
طبیب زاده، تصریح کرد: اتاق کرمان علاوه بر اینکه مجمع فعالان اقتصادی است مجمع فعالان اجتماعی نیز هست و همیشه رابطه موفق بین فعالیت های تجاری و تمایل به انجام مسئولیت های اجتماعی وجود داشته است. رئیس اتاق کرمان خاطرنشان کرد: عدم تقارن در توسعه استان باعث بسیاری از مشکلات شده که برای بهبود این شرایط نیاز به کمک مردم در بسیاری بخش های وجود دارد.
وی بیان کرد: استان کرمان در 70 درصد شاخص های توسعه پایدار در کشور جایگاه مناسبی ندارد و محیط کسب وکار آن پیچیده و بازدارنده است که از مهمترین دلایل وجود چنین شرایطی سه عامل عدم آگاهی، ترس و مسائل فرهنگی است. طبیب زاده افزود: استان از دانش و اطلاعات لازم برای تصمیم گیری در رابطه با ایجاد یک حکمرانی مناسب برخوردار نیست و همچنین تقلیل هوشی اتفاق افتاده در استان به دلیل مهاجرت حدود 80 درصد از نخبگان است که این موضوع نشان می دهد استان توان جذب نخبگان را ندارد.
وی ادامه داد: در استان اینگونه نهادینه شده که نسبت به هر عاملی ترس وجود دارد و به همین دلیل موضوع دستگاه های نظارتی را مطرح می کنند تا شاید پناهی بر نبود دانش پیش آمده باشد. رئیس اتاق کرمان، با بیان اینکه تعریف واحد و صحیحی از مسئولیت های اجتماعی وجود ندارد، بیان کرد: اتاق آمادگی لازم را برای همکاری در انجام فعالیت های سیستماتیک و اثرگذار دارد.
گفتنی است در این نشست مقرر شد برای تهیه سند مسئولیت های اجتماعی بررسی ها و پیشنهاداتی به شورای راهبردی مسئولیت های اجتماعی اتاق کرمان ارائه شود.