EN

رئیس اتاق کرمان: هایپر استار سبب توسعه و رشد بازار در کرمان می شود

رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه ساخت مجموعه عظیم تجاری صاروج پارس در مرکز شهر کرمان، بافت آن منطقه را بهبود بخشیده و اثرات شگرفی بر توسعه شهر دارد، گفت: در شرایط کنونی کشور، سرمایه گذاری با این حجم در استان مغتنم است و حضور هایپر استار در کرمان موجبات رشد و توسعه بازار را فراهم می آورد.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، سیدمهدی طبیب زاده، در نشست تولیدکنندگان کرمان با مدیران فروشگاه هایپر استار، ضمن قدردانی از دست اندرکاران ایجاد مجموعه صاروج پارس و راه اندازی هایپر استار، افزود: مجموعه ای آبرومند در استان راه اندازی شده است و امیدواریم سایر پروژه های تجاری نیز به سرعت در کرمان تکمیل شوند. رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه امیدواریم افتتاح مجموعه صاروج پارس، سرمایه گذاران عمانی را برای سرمایه گذاری بیشتر در کرمان تشویق کند، تصریح کرد: در شرایطی که از سرمایه گذاری خارجی در کشور استقبال چندانی صورت نگرفت، کرمان توانست 70 میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی را جذب کند.

وی در ادامه برگزاری این نشست را در راستای تکمیل زنجیره عرضه محصولات دانست و افزود: اتاق را خانه تولیدکنندگان می دانیم و امیدواریم این ارتباطات بیشتر شود و بتوانیم با تقویت شبکه های ارتباطی موجبات تقویت کیفی و کمی محصولات استان کرمان را فراهم آوریم. در استان کرمان زنجیره عرضه محصولات وجود ندارد و اگر مجموعه هایی مانند هایپر استار در استان شکل بگیرد، مردم مجبور نیستند برای خرید محصولات مورد نیاز خود به مکان های مختلف بروند. طبیب زاده، از طراحی شتاب دهنده برای توسعه محصولات صادراتی استان خبر داد و خاطر نشان کرد: این موضوع در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی  مطرح خواهد شد و در قالب این طرح می خواهیم 100 شرکت تولیدکننده محصولات قابل صادرات در استان کرمان را مورد توجه ویژه قرار دهیم و در یک مسیر شتابدهی آنها را تقویت کنیم.

رئیس اتاق کرمان با تأکید بر اینکه قابلیت های صادراتی استان باید ارتقا یابد، ادامه داد: اتاق کرمان آمادگی دارد در سطوح مختلف آموزش های لازم در حوزه برندینگ، مارکتینگ، بسته بندی و حضور در بازارهای جهانی را برگزار کند. همچنین با فراهم کردن امکان حضور شرکت های کوچک و متوسط در نمایشگاه ها و ایجاد شبکه های ارتباطی برای تقویت ایده های صادرات محور اقدام کرده و شتاب دهنده صادراتی را با قدرت و قوت آغاز کند. وی خاطر نشان کرد: اتاق کرمان، توسعه بازار و کسب و کار، حضور در بازارهای جهانی، رقابت پذیر شدن کالاهای تولیدی، توجه به مکانیزم های حضور، توجه به موضوع برندینگ و بازاریابی را مورد توجه دارد. طبیب زاده، موضوع میانه گمشده در استان را نیز مورد توجه قرار داد و با بیان اینکه همه استان باید برای در بنگاه های کوچک و متوسط بسیج شوند، افزود: هماهنگی خوبی بین مسئولان استان برای رفع میانه گمشده شکل گرفته است.

طبیب زاده، وجود بنگاه های بزرگ، تنوع محصولات و شرایط اقلیمی متنوع را از جمله فرصت های کرمان برشمرد و بیان کرد: با وجود این ظرفیت ها و با برنامه های وسیع می توان تهدید میانه گمشده در استان کرمان را تبدیل به فرصت کرد و زنجیره ارزشی که ابتدا و انتهای آن در کرمان است را فراهم کنیم. اراده جدی اتاق کرمان نیز بر محکم شدن این ارتباطات است تا بتوانیم حضور فعالی در شبکه گسترده و توانمند هایپر استار داشته باشیم. وی وجود جاذبه ( فرهنگی، طبیعی، میراثی و دست ساز)، زیرساخت های اقامتی و مراکز خرید مدرن را سه حلقه مهم گردشگری استان برشمرد و گفت: امیدواریم بتوانیم حلقه های گردشگری کرمان را تقویت کنیم و بتوانیم مجموعه های جذابی را برای جذب توریست در کرمان ایجاد کنیم.

رئیس اتاق کرمان در بخش دیگری از سخنانش به پیشینه تاریخی و همچنین تلاش مردم کرمان در عرصه های مختلف اشاره کرد و گفت: کرمان از گذشته تاکنون سرزمین مقاومت بوده و هست. از لحاظ اقتصادی نیز استان کرمان نقش مهمی در کشور ایجاد می کند. در این سرزمین کویری سالانه 200 هزار تن پسته تولید می شود و ناشی از سخت کوشی مردم این دیار دارد. در حال حاضر بهترین برندهای کشور مانند لاستیک بارز، هواپیمایی ماهان و نخستین منطقه ویژه اقتصادی در این استان وجود دارد. کرمان سرزمین تلاش و تدبیر است و آن را باید به عظمت تاریخ و تلاش آن شناخت.

افتتاح مجموعه صاروج پارس مشوق سرمایه گذاری در کرمان می شود

نایب رئیس هیات مدیره صاروج پارس نیز در ابتدای این نشست، انتخاب اتاق کرمان به عنوان اتاق برتر کشور را به دلیل برگزاری رویدادهای متعدد دانست و گفت: با تلاش مدیران، هیات رئیسه، هیات نمایندگان و پرسنل اتاق این رویدادها به خوبی برگزار می شود و اتاق در پروژه هایپر استار و صاروچ پارس نیز حمایت کرده است. محسن ضرابی، در ادامه به تاریخچه شکل گیری پروژه صاروج پارس و حضور سرمایه گذار عمانی در کرمان اشاره کرد و افزود: سرمایه گذاران مطالعات لازم را انجام داده و به این نتیجه رسیدند که کرمان بهترین مکان برای سرمایه گذاری است و پای کار ماندند. در استان نیز هر سه قوه پای کار آمدند و در کنار اتاق کرمان برای پیشبرد پروژه پیگیری کردند.

عضو هیات نمایندگان اتاق کرمان با بیان اینکه پروژه صاروج پارس در 2 زون آغاز شد و تاکنون 70 مییلون دلار سرمایه گذاری مستقیم خارجی داشته است، خاطر نشان کرد: این پروژه در سازمان بورس نیز کد بورسی دارد و تا پایان امسال عرضه می شود که توصیه می شود کرمانی ها سهام دار آن شوند. وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی 90 درصد پروژه صاروج پارس و بیان اینکه با توجه به عظیم بودن، پروژه در چندین فاز افتتاح می شود، اظهار کرد: افتتاح این پروژه آثار اجتماعی و امنیتی دارد و سبب رونق یافتن محدوده شهری می شود. همچنین پیاده راه شدن میدان ارگ کرمان نیز از جمله آثار اجرای این پروژه است.

نایب رئیس هیات مدیره صاروج پارس، اشتغالزایی، رونق گردشگری، تأثیر بر بافت تاریخی و جذب سرمایه گذاران را از جمله دیگر آثار افتتاح مجموعه صاروج پارس برشمرد و گفت: فاز اول این مجموعه اردیبهشت ماه 1404 با حضور مقامات ارشد دو کشور ایران و عمان افتتاح می شود. وی با تأکید بر اینکه بسیار مهم است تا نشان دهیم کرمان امکان جذب سرمایه گذار خارجی را دارد، افزود: شرایط برای عرضه محصولات تولیدکنندگان کرمانی فراهم شد و از امروز این تولیدکنندگان استان هستند که باید از این فرصت استفاده کنند و امیدواریم این تولیدات علاوه بر استان، در سطح ملی نیز مطرح شوند و به سایر نقاط صادرات داشته باشیم.

افتتاح صاروج پارس تأثیر مثبتی بر شهر کرمان دارد

رئیس هیات مدیره شرکت ثنا نور نیز در ادامه به همکاری همه مسئولان استان برای راه اندازی کرمان مال و هایپر استار در مجموعه صاروج پارس اشاره کرد و گفت: مجموعه ای که از نظر استاندارد، ، فضا و… مانند صاروج پارس باشد، کمتر از 10 مورد در کشور داریم که اینگونه طراحی شده اند. علی اسلامی، به معرفی بخش های مختلف پروژه صاروج پارس پرداخت و گفت: در این مجموعه حدود 2 هزار نفر مشغول کار می شوند. همچنین حضور برندها در این مجموعه این امکان را فراهم می آورد تا مراکز خرید بزرگ در کرمان ایجاد شود. همچنین تأثیر مثبتی بر چهره شهر داشته و سبب توسعه اقتصادی می شود.

مدیرکل امور بازرگانی هایپر استار نیز در پایان نشست به ارائه گزارشی از شکل گیری هایپر استار از سال 2006 میلادی و فعالیت آن در شهرهای مختلف ایران پرداخت و گفت: در این مجموعه عملاً محصولات به صورت مستقیم عرضه می شود و امروز اینجا هستیم تا تعامل بیشتری با تأمین کننده های کالاهای استان داشته باشیم. علی محمود اقدم، ادامه داد: با همکاری اتاق کرمان حدود 70 تأمین کننده بومی استان کرمان را شناسایی کردیم و در 7 گروه کالایی برای عرضه در هایپر استار قرار داد بسته می شود. هدف ما این است که بتوانیم محصولات را به صورت مستقیم عرضه کنیم و به دست مشتری برسانیم.

اعلام آمادگی 81 تأمین کننده استان برای همکاری با هایپر استار در کرمان

عضو هیات رئیسه اتاق کرمان در پایان این نشست به ارائه گزارش کوتاهی از نحوه انتخاب تأمین کنندگان هایپر استار در کرمان پرداخت و گفت: با هماهنگی های انجام شده با مدیران صاروج پارس و هایپر استار، فرایندی برای انتخاب تأمین کنندگان انجام شد که از 11 مجموعه، لیست های مختلفی از فعالیت های اقتصادی استان دریافت کردیم و به 250 اسم نهایی رسیدیم.

آرش علوی، با بیان اینکه از مجموع اسامی نهایی و با پیگیری های مکرر، به لیست 81 تأمین کننده رسیدیم، ادامه داد: از این بین، 8 گروه کالایی و نمایندگان 7 گروه مشخص شدند و امکان نشست مدیران ارشد هایپر استار و شرکت های تأمین کننده استان برای تعامل و ارتباط با آنها فراهم شد.