EN

راه اندازی پرواز کرمان- دبی بررسی شد

راه اندازی پرواز کرمان- دبی در نشستی با حضور رئیس و نایب رئیس اتاق کرمان و معاون استاندار کرمان و جمعی از مدیران استان با حضور مجازی نماینده شرکت هواپیمایی فلای دبی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، رئیس اتاق کرمان در این نشست با اشاره به اینکه یکی از زیرساخت های اصلی در کرمان حمل و نقل هوایی است، گفت: کرمان پروازهای زیادی دارد اما باز هم پاسخگوی نیاز این حوزه نیست. سیدمهدی طبیب زاده، با اشاره به اینکه انجام هر فعالیت اقتصادی باید توجیه فنی، مالی و اقتصادی داشته باشد، اظهار کرد: امکانات فرودگاهی و ناوبری به خوبی در کرمان و چهار شهرستان استان و امکان فرود هواپیماهای پهن پیکر در فرودگاه کرمان وجود دارد.

وی ادامه داد: قرار است این خط هوایی با همکاری بخش خصوصی در کرمان و شرکت فلای دبی برقرار شود که باید در قالب یک پروژه اقتصادی در مورد آن مذاکره صورت گیرد. طبیب زاده، تصریح کرد: این پروژه توجه اقتصادی دارد زیرا بیشترین سرمایه گذاری کشور در کرمان است، شرکت های متعدد داخلی و خارجی در کرمان فعالند، حضور اتباع خارجی به عنوان کارشناس در پروژه های استان محسوس است و کرمانی های زیادی در کشورهای خارجی سکونت دارند.

رئیس اتاق کرمان گفت: استان کرمان محصولات با ارزشی را صادر می کند و از این ظرفیت می توان برای راه اندازی پروازهای باری و توزیع محصولاتی مانند میوه و تره بار در کشورهای خلیج فارس استفاده کرد. در ادامه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان گفت: کرمان ظرفیت ها و محصولات بسیاری مانند پسته، خرما، مس، زغالسنگ، تیتانیوم، سنگ آهن، زغالسنگ، صنایع خودروسازی، صنایع دستی و امکانات و جاذبه های گردشگری بسیاری دارد، رتبه چهارم سرمایه گذاری کشور را دارد و می توان پرواز خارجی را برقرار کرد.

امیر حسن زاده، با اشاره به اینکه امنیت فرودگاه های کرمان نیز تابع قوانین جهانی است، افزود: تا دو ماه آینده آشیانه تعمیر هواپیمایی با همکاری شرکت ماهان در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود و کرمان بهترین نقطه در کرمان برای تعمیر و رنگ آمیزی هواپیماها خواهد شد. وی ادامه داد: اگر پرواز کرمان- دبی راه اندازی شود دو آژانس مسافرتی پذیرفته اند که این پرواز را چارتر کنند.

نماینده شرکت هواپیمایی فلای دبی نیز در این نشست بیان کرد: امیدواریم با راه اندازی پرواز کرمان- دبی، بتوان همکاری ها و مقاصد بیشتری را داشته باشیم. عبدالحمید الدوایر افزود: وزارت اقتصاد امارات زمینه برقراری پروازی اقتصادی را از ابوذی به ایران در حال بررسی است که اگر به نتیجه برسیم نتایج مثبتی خواهد داشت.

وی تصریح کرد: طرف سرمایه گذار و امضا کننده این پروژه اقتصادی تمامی مجوزهای لازم را که باید دریافت شود و به همراه جزئیات کار به طور شفاف برای ما ارسال کند. ادوایر ادامه داد: درخواست شفافیت بیشتر در خصوص مجوز امنیتی باری مسافران و شرکت ها، فراهم کردن چه امکانات و خدماتی برای این پرواز، گارانتی 5 تا 10 میلیون دلاری سرمایه گذار، مشخص بودن فرد تصمیم گیر نهایی در این پروژه را مطرح کرد.

گفتنی است در این نشست جمعی از فعالان حوزه گردشگری استان نیز حضور داشتند.