رییس اتاق کرمان گفت: با توجه به ابراز علاقه سرمایهگذاران صنعت غذای کشور برای ساماندهی محصولات کشاورزی و همچنین راهاندازی برخی طرحهای صنعتی، به زودی اخبار امیدوارکنندهای از جنوب استان در این زمینه خواهید شنید.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، سیدمهدی طبیبزاده در ادامه پیگیریهای اتاق کرمان برای اجرای اقتصاد مقاومتی در منطقه2 (جیرفت و عنبرآباد) در نشستی با حضور فرماندار و دادستان عنبرآباد و مدیرعامل شرکت نیلی صنعت در محل فرمانداری عنبرآباد و همچنین نشست با نخبگان و فعالان اقتصادی جیرفت در محل دفتر نمایندگی اتاق کرمان در جیرفت حضور یافت. وی در دیدار با فرماندار عنبرآباد با اشاره به راهاندازی فاز اول شرکت نیلی صنعت در دی ماه امسال، تصریح کرد: با انجام این مهم، برخی مشکلات بازار محصولات سیبزمینی و گوجه حل خواهد شد که امیدواریم در فاز دوم این طرح، مسائل پیاز و خرمای منطقه نیز سامان یابد.
وی ادامه داد: اتاق بازرگانی یک تشکل است که به سه قوه مشاوره میدهد و هیچ رسالت اجرایی ندارد، از این رو تنها میتواند هموار کننده مسیر برای ساماندهی محصولات کشاورزی باشد که تا کنون در این زمینه گامهای موثری برداشته شده است. طبیبزاده با بیان اینکه باید از ثروت ملی صیانت کنیم، اذعان داشت: اکنون اگر قیمت آب واقعی شود کاشت برخی محصولات کشاورزی ممکن نیست و باید به سمتی حرکت کنیم که کشاورزی مقرون به صرفه باشد. رییس اتاق کرمان ادامه داد: در حال حاضر محصولات ارگانیک و بسیار با کیفیت در منطقه تولید میشود اما متاسفانه توانمندی برای فتح بازار وجود ندارد که در کوتاه مدت باید افرادی خارج از منطقه در این راستا اقدام کنند. وی با بیان اینکه اطلاعات کاملی از منطقه در دست داریم و از محدودیتهای دولت و بانکها آگاه هستیم، ادامه داد: با این وجود به توانمندی بخش خصوصی و مردم منطقه اعتقاد داریم و اجرای طرحهای جدید به پررنگ شدن نقش مردم میانجامد.
رییس اتاق کرمان اما در جمع نخبگان و فعالان اقتصادی جیرفت، گفت: امکانات خدادادی، پتاسیل بالا و تلاش و توان مردم باعث شده است که این منطقه منشا تولیدات خوب باشد و ما به دنبال ایجاد ارزش افزوده در محصولات تولیدی هستیم. طبیبزاده ادامه داد: بنابراین از هر پیشنهاد، الگو و طرحی برای ساماندهی بازار این تولیدات استقبال میکنیم و امیدواریم این مهم با کمک مردم منطقه به سرانجام برسد. طبیبزاده، با بیان اینکه اتاق رسالت اجرایی و موقعیت سرمایهگذاری ندارد، گفت: اما با برخی سرمایهگذاران صنعت غذای کشور رایزنی شده که برای حضور در این منطقه و تاسیس شرکت پخش اعلام آمادگی کردهاند و منتظر تضمین سرمایهگذاری هستند که با انجام این مهم شبکه توزیع محصولات کشاورزی اصلاح خواهد شد. وی به حضور افراد توانمند در جیرفت اشاره کرد و افزود: تلفیق توان مردم منطقه با تجربه و امکانات سرمایهگذاران میتواند ما را به سرعت به اهدافمان برساند.
در ادامه فعالان اقتصادی مسایل و مشکلات خود را مطرح کردند که مقرر شد در نشستهای بعدی گزارش پیگیری این مشکلات ارایه شود.