نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان از آغاز فرایند تدوین سند راهبردی و احیای فرش راور خبر داد و گفت: همه عوامل برای بازگشت فرش راور به گذشته پرافتخار خود وجود دارند.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی کرمان، سید مهدی طبیب زاده که در همایش آسیب شناسی قالی دستباف شهرستان راور سخن می گفت، از این همایش به عنوان طلیعه یک اقدام جدی، هماهنگ، منسجم و آینده نگر در راستای احیای فرش راور یاد کرد و گفت: همه عوامل برای توسعه، احیا، گسترش و هرگونه تغییر مثبت در صنعت فرش در کنار هم جمع شده اند.
وی این عوامل را توجه ویژه استاندار، همراهی فعالان این صنعت و عزم مسوولان بخش دولتی و خصوصی شهرستان راور عنوان کرد و گفت: استاندار کرمان در همان روزهای ابتدایی حضور در استانداری، فرش را به عنوان یکی از موضوعات اصلی در دستور کار قرار داد و تدوین سند راهبردی توسعه و احیای فرش را به اتاق بازرگانی محول کرد.
طبیب زاده با بیان اینکه اتاق کرمان در جهت توسعه و پیشرفت شهرستان راور و به خصوص صنعت فرش همت گماشته است، افزود: سازمان های مختلفی درگیر موضوع فرش هستند که این نهادها باید با هم هماهنگ باشند ضمن اینکه خوشه فرش توسط شرکت شهرک های صنعتی تشکیل و برنده مناقصه نیز مشخص شده است.
عضو هیات نمایندگان اتاق کرمان صنعت فرش را یکی از مصادیق بارز اقتصاد مقاومتی دانست و با بیان اینکه تحقق اققتصاد مقاومتی سرلوحه برنامه های اتاق بازرگانی در سال 94 خواهد بود، تصریح کرد: استفاده از مواد اولیه مرغوب و ابزار جدید می تواند به رونق این صنعت کمک کند.
وی ادامه داد: وقتی صحبت از فرش کرمان به میان می آید ناخداگاه اسم راور به ذهن متبادر می شود که یک شهرت و برند جهانی است پس باید تلاش کنیم که این صنعت به جایگاه گذشته بازگردد.
در این مراسم از تعدادی از فعالان قالی راور از جمله خردسال ترین هنرمند با چهار سال سن و مسن ترین بافنده قالی با 75 سال سن ، تجلیل شد