در نشست هماهنگی کمیته های علمی و اجرایی همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه پیشنهاد “ارسال سند نهایی این همایش به شورای گفتگو به منظور تصویب” مطرح شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق کرمان، سهیل مهرآمیز نماینده موسسه آموزشی و پژوهشی اتاق ایران در نشست مشترک شورای سیاستگذاری و کمیته های علمی و اجرایی همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه پیشنهاد کرد یک سند مبنی بر روش های تعامل صنعت و دانشگاه توسط اعضای کارگروه علمی و بخش خصوصی تهیه و برای تصویب به شورای گفتگو ارسال شود.
مهرآمیز با اشاره به روحیه قابل توجه مشارکت در برگزاری این همایش افزود: با راه اندازی دبیرخانه دایمی و استانی این همایش می توان این همایش را در مقیاس منطقه ای و بین المللی برگزار کرد.
دبیر اجرایی همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه نیز در این جلسه گفت: فعالیت های دبیرخانه همایش بر اساس برنامه زمانبندی تعیین شده در حال انجام است.
صادق علیزاده گفت: تاکنون هفت نشست کمیته علمی برگزار شده است و در این نشست ها از نظرات صاحبنظران دانشگاهی استفاده شده است.
رییس مرکز تحقیقات و بررسی های اقتصادی اتاق کرمان افزود: تاکنون 46 مقاله به دبیرخانه ارسال شده است.
دبیر علمی این همایش نیز گفت: استان کرمان با دارا بودن توانمندی های کم نظیر و مراکز دانشگاهی متعدد هم اکنون در جایگاه در شان خود نیست.
عبدالمجید جلایی افزود: استان کرمان در هفت بخش دارای مزیت رقابت بین المللی است و از سویی دارای 120 مرکز آموزش عالی است.
رییس دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه شهید باهنر کرمان ابراز امیدواری کرد دستاوردهای این همایش بتواند راهکارهای اجرایی برای توسعه استان کرمان ارایه نماید.
در ادامه این نشست اعضای کمیته های علمی و اجرایی و تعدادی از فعالان خصوصی بخش صنعت، نظرات و پیشنهادات خود را برای برگزاری مفیدتر و تعامل مناسب تر صنعت و دانشگاه بیان کردند.