
رئیس کمیسیون سرمایه گذاری و امور زیربنایی اتاق کرمان با اشاره به اینکه در بودجه سال 1405 کشور، بودجه عمرانی وجود ندارد، گفت: تا زمان رفع تحریم ها، تنها راه نجات شرکت ها و فعالان حوزه خدمات فنی و مهندسی، صدور خدمات است.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، علی نقوی، در نشست تخصصی تشکیل کنسرسیوم صدور خدمات فنی و مهندسی استان، افزود: با تشکیل این کنسرسیوم، همه فعالان این حوزه در کنار هم قرار می گیرند، رقابت های منفی کنار گذاشته می شود و فعال بودن در فضای رقابتی باعث رشد آنها می شود.
رئیس کمیسیون سرمایه گذاری و امور زیربنایی اتاق کرمان تاکید کرد: فعالان حوزه خدمات فنی و مهندسی باید جمعی را تشکیل داده و چند موضوع خاص را تعریف کنند و با مشخص کردن کشورهای هدف فعالیت های خود را پیش ببرند؛ اتاق کرمان نیز برای انجام مطالعات مرتبط با شناسایی بازارهای هدف صدور خدمات فنی و مهندسی آمادگی دارد.
وی با بیان اینکه شرکت های حقوقی نسبت به افراد حقیقی امکان بیشتری برای صدور خدمات فنی و مهندسی دارند، اضافه کرد: کار خارج از کشور تلاش مضاعف می خواهد و اگر با حضور جمعی از فعالان این حوزه تحت عنوان کنسرسیوم تشکیل شود بسیار اثرگذار است. رئیس کمیسیون سرمایه گذاری و امور زیربنایی اتاق کرمان با بیان اینکه اعزام هیات های تخصصی به کشورهای مختلف برای صدور خدمات فنی و مهندسی بسیار موثر است، از برنامه ریزی برای اعزام هیات به عربستان و اندونزی خبر داد.
نقوی، آموزش را برای فعالان این حوزه ضروری خواند و با پیشنهاد اینکه می توان از تجربیات شرکت های بزرگ استفاده و دوره های آموزشی برگزار کرد، گفت: تحریم های چند ساله ایران سبب شده است تا از شرکت های صاحب تکنولوژی جهان عقب بمانیم و این شرکت ها حتی حاضر نیستند دوره های آموزشی در ایران برگزار کنند و تجربیات خود را ارائه دهند که این موضوع به شرکت های فنی مهندسی و مهندسان ضربه وارد کرده و عملا از دانش روز دنیا فاصله گرفته ایم.
وی با اشاره به حمایت اتاق کرمان از اعضا برای حضور در نمایشگاه های مختلف، اظهار کرد: حضور در نمایشگاه های بین المللی و کنفرانس های معتبر یکی از محدود فرصت هایی است که بتوانیم با افراد و شرکت های معتبر دنیا ارتباط بگیریم و اعضا باید از این فرصت و حمایت اتاق کرمان استفاده کنند.
وی با اشاره به برگزاری پاویون اتاق کرمان با هشت کانتر تخصصی برای صدور خدمات فنی و مهندسی در نمایشگاه اوراسیا، افزود: این نمایشگاه فرصت بسیار خوبی را برای ارتباط مهندسان و شرکت ها با کشورهای دیگر فراهم می کند.
گفتنی است، این نشست با هدف بررسی تشکیل کنسرسیوم یا اتحادیه شرکت هایی برای صدور خدمات فنی و مهندسی و همچنین همکاری ساختارمند و هدفمند برای تشکیل کنسرسیوم تشکیل شد.



