در نشست مشترکی با حضور نماینده یک شرکت سرمایه گذاری از چین و تعدادی از مسوولان اقتصادی بخش های دولتی و خصوصی استان طرح تولید وایت بردهای هوشمند در استان کرمان بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی استان کرمان در ابتدای این نشست معاون توسعه و سرمایه گذاری اتاق کرمان گفت : اتاق کرمان از انجام هر گونه سرمایه گذاری مولد در استان کرمان حمایت می کند.
علوی افزود : بر اساس هماهنگی های انجام شده مقدمات حضور نماینده شرکت تولید این محصولات در استان کرمان فراهم گردیده و امیدواریم این پروژه در استان کرمان در زمان مقتضی به مرحله تولید برسد.
در ادامه این نشست محسن ترکزاده مدیر عامل شرکت بهارستان رایان به عنوان سرمایه گذار مشترک طرح نیز گفت : این شرکت از سال 1383 کار واردات لوازم لازم برای هوشمند سازی مدارس را آغاز کرده است و با توجه به نیاز داخلی و منطقه ای به این گونه محصولات و نظر به این که شرکت مذکور به عنوان نمایندگی فروش خاورمیانه در حال فعالیت است ، تصمیم به تولید بردهای هوشمند با مشارکت طرف چینی در استان کرمان گرفته است.
وی در ادامه قطع روند واردات قطعات مربوط به صنعت فناوری اطلاعات توسط گمرک استان کرمان را به ضرر استان دانست و خواستار از سرگیری این روند شد.
محمد ترکزاده مدیر عامل شرکت کیمیا پرداز هم در این جلسه از دستیابی آن شرکت به یک ترکیب مناسب از سخت افزار و نرم افزار برای برآوردن نیازهای واحدهای آموزشی در مقاطع مختلف خبر داد.
وی گفت : این فن آوری هم اکنون در حال گذراندن مراحل ثبت اختراع است.
در ادامه این نشست مدیر کل گمرک استان کرمان نیز گفت : تخصصی شدن گمرکات بر اساس ظرفیت های گزارش شده به گمرک ایران انجام شده است.
مصطفایی افزود : چنانچه مشخص شود استان کرمان در بحث واردات قطعات مربوط به دانش فناوری اطلاعات دارای ظرفیت کافی است می توان نسبت به ارسال درخواست برای واردات به گمرک ایران اقدام کرد.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به استفاده منطقی واردکنندگان از انبارهای اختصاصی اشاره و تصریح کرد : استفاده از انبارهای اختصاصی باعث کاهش هزینه های واردات خواهد شد.
مدیر کل گمرک استان کرمان گفت: بازرگانانی که از انبارهای اختصاصی استفاده می کنند می توانند نیمی از موجودی انبار خود را به عنوان ضمانت برای اداره گمرک به کار گیرند.
رییس کمیسیون فناوری اطلاعات اتاق کرمان هم در این جلسه گفت: این کمیسیون کار ظرفیت سنجی واردات کالاهای مرتبط با فناوری اطلاعات را در سال جدید در دستور کار قرار خواهد داد.
محمد علی جعفری افزود : در سال گذشته نیز کار بررسی مشکلات فعالان این حوزه در یک طرح جامع پیمایش تخصصی به انجام رسید.
وی از برگزاری نشستی با حضور اعضای کمیسیون فناوری اطلاعات و مسوولان آموزش و پروش استان برای کمک به تسریع روند هوشمند سازی مدارس با همکاری کمیسیون فناوری اطلاعات اتاق کرمان نیز خبر داد.
در این نشست نماینده شرکت تولید کننده وایت بردهای هوشمند نیز ضمن ابراز خشنودی از آغاز روند همکاری با ایران گفت : بر این اعتقاد هستیم که ایجاد این کارخانه در ایران و استان کرمان به نفع شرکت ما ، شرکت ایرانی مشارکت کننده و مصرف کننده نهایی در ایران خواهد بود.
وی ادامه داد : راهبرد شرکت این است که از طریق تولید بردهای هوشمند در ایران بازارها و مشتریان خود در خاورمیانه را پشتیبانی کنیم.