رئیس دفتر اتاق کرمان در رفسنجان با اشاره به اینکه در روستاها ثروت و نیروی کار متخصص وجود دارد، افزود: با کمک فرماندار و بخشداران، کارگروه”توسعه روستایی و عشایری” در دفتر اتاق کرمان در رفسنجان راه اندازی شد تا با شناسایی ظرفیت های روستاها و سرمایه خود روستاییان برای آنها شغل تعریف کنیم.
مجید حجت، در سومین جشنواره انار دهستان خنامان با بیان اینکه هدف از برگزاری جشنواره انار معرفی خنامان با تمامی ظرفیت های کشاورزی، اقتصادی و گردشگری بوده و با برگزاری چنین جشنواره هایی می توانیم در کشور و استان معرفی و شناخته شویم. افزود: روستای خنامان در شهرستان رفسنجان از ظرفیت بسیارخوبی از باغات انار برخوردار است. وی خاطرنشان کرد: این جشنواره فرصتی را در روستای خنامان فراهمکرده است تا بانوان هنرمند صنایع دستی خود را به فروش برسانند. همچنین جاذبه های گردشگری این روستا شناسایی و معرفی می شوند و مردم نیز در کنار این فرصت های ایجاد شده به تفریح و سرگرمی می پردازند.
با مشارکت بخش خصوصی و دولت اتفاقات خوبی در روستاها رقم می خورد
فرماندار رفسنجان نیز در ادامه این آئین با بیان اینکه هر چه جشنواره های بیشتری در روستاها برگزار شود چراغ روستاها را نیز بیشتر روشن می کند و اقتصاد، گردشگری و کشاورزی روستاها رشد و توسعه پیدا می کند، گفت: تغییر الگوی کشت در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است و مباحثی مطرح شده تا کشت هایی که آب کمتری مصرف می کنند جایگزین و فرهنگ سازی شوند تا روستاها از این طرح ها الگو برداری کنند و به سمت کشت این محصولات بروند. حسین رضایی خاطرنشان کرد: با مشارکت بخش خصوصی و دولت شاهد اتفاقات خوبی در حوزه گردشگری، صنایع دستی و کشاورزی روستاها خواهیم بود.