
رئیس دفتر اتاق کرمان در رفسنجان، در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با محوریت بررسی پیشرفت”دهکده امید و سلامت” در محل فرمانداری ویژه این شهرستان گفت: ظرفیتهای تولیدی و صنعتی رفسنجان میتواند پشتیبان توانمندسازی آسیب پذیران ناشی از اعتیاد به عنوان جامعه هدف این دهکده باشد.
مجید حجت، با اشاره به مسئولیت اجتماعی فعالان اقتصادی شهرستان رفسنجان، افزود: امیدواریم اتاق به عنوان پل ارتباطی بین خیرین و کارآفرینان و همراهی با نهادهای دولتی و قضایی، در پیشبرد این پروژه مشارکت فعال داشته باشد و دهکده امید و سلامت، با تلفیق ظرفیتهای بخش دولتی، خصوصی و خیرین، نوید الگویی موفق در مدیریت آسیب اعتیاد در استان کرمان را میدهد.
وی اظهار کرد: نگاه بلندمدت به موضوع اشتغال و بازتوانی باید در اولویت قرار گیرد و دفتر رفسنجان آمادگی خود را در زمینه بهرهبرداری سریعتر و اثربخشتر این پروژه اعلام می کند تا گامی مؤثر در جهت تحقق “رفسنجان سالم، پویا و بیمعتاد” بردارد.
مطالبه رفسنجان برای تأسیس کمپ ماده ۱۶
فرماندار رفسنجان با اشاره به جمعیت ۳۳۰ هزار نفری این شهرستان گفت: وجود حتی یک معتاد متجاهر در معابر شهری پذیرفتنی نیست. حسین رضایی، نبود کمپ ماده ۱۶ (مرکز بازپروری که بر اساس ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر، برای نگهداری و درمان معتادان متجاهر و بیخانمان تأسیس میشود) را خلأ بزرگ شبکه درمان اعتیاد در شهرستان دانست و افزود: اشتغال، کلید ماندگاری پاکی است؛ فردی که شغل نداشته باشد پس از ترک، در معرض بازگشت قرار میگیرد. وی ضمن تقدیر از پیشگامی سنتی خیرین رفسنجان در ساخت مدارس، مساجد و مراکز درمانی، بر ضرورت همافزایی میان دولت، بخش خصوصی و نهادهای مردمی برای تکمیل دهکده امید و سلامت تأکید کرد.
پیشرفت ۷۰ درصدی عملیات اجرایی دهکده امید و سلامت
مدیرکل دفتر اموراجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان با اشاره به آغاز عملیات ساخت این دهکده از 18 ماه گذشته گفت: این پروژه اکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و فاز نخست آن به زودی به بهرهبرداری میرسد. کوروش احمدیوسفی، افزود: ظرفیت پیشبینیشده برای این مرکز سه هزار نفر است و هدف نهایی”حذف کامل” معتادان متجاهر از سطح جامعه خواهد بود. وی از اتاق بازرگانی و خیرین رفسنجانی خواست برای تجهیز کارگاههای مهارتآموزی و ایجاد فرصتهای شغلی پایدار در کنار دولت قرار گیرند.