EN

مسوول امور خارجه وزارت امور اقتصادی باواریا: آمده‌ایم که در کرمان بمانیم

مسوول امور خارجه وزارت امور اقتصادی، رسانه، انرژی و فناوری ایالت باواریای آلمان گفت: برنامه های ما در کرمان تنها به امضای تفاهمنامه ختم نمی‌شود بلکه آمده‌ایم که بمانیم.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، مارکوس ادر در نشست خبری با رسانه‌های محلی استان افزود: ما به کرمان آمده‌ایم تا راهی پیدا کنیم برای همکاری و این روابط را از ابتدا تا آینده ادامه خواهیم داد. وی با بیان اینکه اولین بار است که به کرمان سفر می‌کند هدف از این حضور را شناسایی و آنالیز توانمندی‌های استان عنوان کرد و گفت: البته در این مسیر بایستی ابتدا شفاف سازی، انتظارات را بیان و امکانات طرفین را نیز بررسی کنیم و صادقانه بگوییم چه اقداماتی می‌توانیم و چه کارهایی را نمی‌توانیم انجام دهیم.

ادر، از علاقه شرکت‌های باواریایی برای همکاری مشترک با فعالان اقتصادی کرمان خبر داد و گفت: اما این ابراز تمایل به تنهایی کافی نیست و باید اطلاعات لازم را دریافت کنیم زیرا آغاز همکاری بدون در اختیار داشتن اطلاعات کافی یک ریسک  بزرگ است. مسوول امور خارجه وزارت امور اقتصادی، رسانه، انرژی و فناوری ایالت باواریای آلمان با بیان اینکه سرمایه گذاری بلندمدت برای ما یک ریسک سیاسی است، بیان کرد: ابتدا باید حوزه های همکاری را مشخص، سپس اطلاعات کافی را جمع آوری و قدم به قدم واقعیت‌ها را بیان کنیم.

همچنین عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان در ابتدای این نشست با بیان اینکه برخی از اعضای این هیات تجاری برای سومین بار است که به کرمان سفر می‌کنند، اذعان داشت: سفر سوم این هیات نشانه‌های مثبت زیادی داشت و مطمئن شدیم که ایشان برای قراری روابط تجاری و همکاری مشترک قصد جدی دارند. محسن رشیدفرخی با بیان اینکه در این سفر دو تفاهمنامه همکاری بین اتاق کرمان و اتاق نورنبرگ و همچنین استانداری کرمان با وزارت اقتصاد باورایا امضا شد، افزود: تفاهمنامه همکاری اتاق کرمان و اتاق نورنبرگ بر بسترسازی و برآوردن اطلاعات و خواسته‌های طرفین به منظور ارتقاء کسب و کار و سرمایه‌گذاری مستقیم تاکید دارد. وی بیان کرد: طبق اساسنامه، رسالت اتاق بازرگانی، مشاور سه قوه ذکر شده است، از این رو هیچ برنامه و اقدام اجرایی در دستور کار نیست و اتاق کرمان در واقع هموار کننده مسیر روابط اقتصادی و تجاری استان کرمان و ایالت باواریا خواهد بود.

عضو هیات رئیسه اتاق کرمان با اشاره به بازدیدهای هیات آلمانی از نقاط مختلف استان تصریح کرد: توقع داریم این هیات نقاط ضعف و قوتی را که در زمینه‌های مورد علاقه دو استان ارزیابی کردند به اطلاع اتاق بازرگانی کرمان برسانند. وی گفت: امیدواریم در زمینه حل بحران آب، محیط زیست، صنعت، انرژی های تجدیدپذیر، پسماندهای شهری و همینطور پسآب ها همکاری های مستمری داشته باشیم.

لازم به ذکر است که این هیات به مدت دو روز در کرمان حضور داشت و ضمن بازدید از بنگاه‌های اقتصادی شهرستان‌های رفسنجان و بم و همچنین نشست‌های مختلف با فعالان اقتصادی استان، با توانمندی های استان کرمان در زمینه‌های مختلف آشنا شدند.