EN

نداشتن اطلاعات کافی در کسب و کارهای نوین مشکل فعالان اقتصادی است

رئیس کمیسیون کشاورزی و آب اتاق کرمان گفت: نبود اطلاعات کافی در ایجاد کسب وکار های نوین، بزرگترین مشکل و معضل فعالان اقتصادی در ادامه راه است که باید در این زمینه آموزش های لازم ارائه شود.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان و به نقل از دفتر نمایندگی سیرجان، حسین نجف‌آبادی پور در نشست با اعضای موسسه فرهنگی معراج اندیشه سیرجان با موضوع بررسی نقش مسائل شهر سیرجان در کسب وکارها افزود: مشاوران اتاق کرمان می توانند به اعضا در راه اندازی کسب و کارهای جدید و موفقیت در آنها کمک کنند.

وی در ادامه به تشریح برخی از وظایف اتاق و فعالیت هیات نمایندگان و کمیسیون ها و تشکل های زیر مجموعه آن پرداخت و اظهار کرد: درحال حاضر اتاق جایگاه مشورتی خوبی در دولت دارد و تجربیات و پیشنهادات اعضا را در راستای بهبود فعالیت های اقتصادی به ارکان نظام منتقل می نماید. نجف آبادی پور، در بخش دیگری به ارتباط ضعیف بین صنعت و دانشگاه اشاره کرد و افزود: نشست های بسیاری در این رابطه برگزار شده اما متاسفانه تاکنون این مهم آنطور که باید، اجرایی نشده که اتاق در این زمینه آماده هرگونه همکاری با دانشگاهها و تشکل هاست.

رئیس کمیسیون کشاورزی و آب اتاق کرمان، در ادامه نسبت به کمک به برگزاری دوره های آموزشی مورد نیاز موسسه فرهنگی معراج اندیشه در زمینه کسب وکارهای موجود و نوین اعلام آمادگی کرد.

در ادامه این نشست عضو موسسه معراج اندیشه سیرجان، آغاز به کار این موسسه را سال1394 توسط شرکت صنعتی معدنی گل گهر و در راستای مسئولیت اجتماعی این شرکت در قبال شهر سیرجان عنوان و بیان کرد: در راستای این مسئولیت پروژه تحقیقاتی با عنوان نقشه مسائل شهر سیرجان با کادر مجرب و دانشگاهی انجام شد که طبق تحقیقات پروژه یکی از مشکلات اصلی شهرستان بیکاری است که موجب بروز مشکلات زیادی شده بود.

خانم شیبانی، کسب وکارهای موجود شناسایی شده در سیرجان توسط این موسسه را 22 مورد دانست و تصریح کرد: بهداشت و درمان، تجارت، حمل ونقل، خدمات زندگی، دامپروری، بیمه، صنایع سنگین، صنایع کوچک و متوسط، عمران، فرهنگ و هنر،کسب وکار خانگی،کشاورزی، معدن وصنایع وابسته، ورزش، تعمیر ونگهداری، صنایع دستی، اداری، اطلاعات و ارتباطات، امنیت، انرژی، آموزش، بازار سرمایه(بورس وبانک) از جمله فعالیت این کسب و کارهاست.

وی ادامه داد: در مصاحبه هایی با افراد موفق در این حوزه ها، 11 مسئله ساختاری شامل نظام تربیت، نظام آموزش، نظام مشاوره، نظام طراحی کسب وکار، نظام سرمایه گذاری، نظام راه اندازی کسب وکار(مدیریت پروژه)، نظام مدیریت کسب وکار، نظام فروش ومارکتینگ(بازاریابی)، نظام سیاست گذاری و تصمیم گیری، نظام حمایت، نظام نظارت وکنترل شناسایی شد که در این راستا و برای حل مشکلات و مسائل این حوزه ها، بانک های اطلاعاتی و مراکز رشد و هسته های فناور و… تشکیل شده است.