EN

پنل “استراتژی‌های ورود، شبکه سازی و توسعه روابط تجاری بین‌الملل صنعت غذا” برگزار شد

نشست تخصصی “استراتژی‌های ورود، شبکه سازی و توسعه روابط تجاری بین الملل صنعت غذا” به عنوان یکی از برنامه های جانبی هیات اعزامی اتاق کرمان به نمایشگاه گلفود دبی، در محل پایگاه ایرانیان مقیم دبی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، در این نشست تخصصی رایزن اقتصادی کنسولگری ایران در دبی به نحوه توسعه شبکه سازی بین المللی با دبی و گسترش بازارها پرداخت و گفت: در دبی ۹۰ کنسولگری وجود دارد که می‌تواند سکوی بسیار خوبی برای مذاکره با کشورهای خارجی برای ما ایرانیان باشد.

عارف عباسی ادامه داد: امکانات منطقه جبل علی، فرصت‌های تجاری دبی مانند سرعت بسیار مناسب در تخلیه بار (حداکثر ۳ ساعت)، انبارهای بزرگ و فروشگاه‌هایی برای نمایش کالا و محصولات، می‌تواند تجارت این کشور با سایر نقاط دنیا را بسیار تسهیل کند و پایگاه ایرانیان دبی می ‌تواند این مکان‌ها را به صورت اشتراکی و با قیمت معقول در اختیار ایرانیان قرار دهد.

در ادامه از یکی از تاجران بین المللی و کارشناس شبکه سازی بین المللی، اظهار کرد: تجارت بین الملل بسیار متفاوت از تجارت در ایران است و اگر ندانیم به کدام بازار ورود می‌کنیم با مشکلات بسیاری رو به رو می‌شویم. رضا ارجمندخواه، با اشاره به اینکه اکثر ایرانی‌ها بدون توجه به برندسازی به فروش می‌پردازند، گفت: در تجارت بین الملل همه به دنبال برندسازی هستند اما ما برای کالای خود برندسازی نمی‌کنیم.

وی افزود: ما فقط می‌خواهیم عمده و بیشتر بفروشیم و برای کالا و محصول خود ارزش قائل نیستیم و آنها را هدر می‌دهیم در حالی که برندسازی ارزش گذاری و افزایش درآمد را در پی خواهد داشت.

دیگر کارشناس تجارت بین الملل نیز در این نشست درباره تجارت با امارات و برپایی نمایشگاه گلفود 2026، گفت: در این نمایشگاه هشت هزار و 500 غرفه‌دار حضور دارند و بیش از ۲۰۰ هزار نفر از این نمایشگاه بازدید می‌کنند. مصطفی نجفی، ادامه داد: افراد بسیاری با بیزینس‌های متفاوت در این نمایشگاه حضور دارند و ارتباط سازی با تجار مختلف می‌تواند مسیر موفقیت را برای فعالان این حوزه هموار کند.

وی با بیان اینکه اهمیت برندسازی در نمایشگاه گلفود به خوبی قابل مشاهده و درک است، خاطر نشان کرد: فرصت‌های بسیار خوبی در امارات وجود دارد از جمله اینکه می توان از حضور رایزنان کشورهای مختلف برای برقراری ارتباط استفاده کرد. این کارشناس تجارت بین الملل ادامه داد: یکی از ظرفیت‌های مهمی که در امارات باید مورد استفاده قرار گیرد، توجه جدی به تاچ پوینت‌ها (یکی از مهمترین اصول تجارت و به معنای نقطه تماس برند با مشتری) است که در همین رابطه شبکه تجاری را راه اندازی کرده‌ایم تا تجار خارجی در ارتباط با یکدیگر قرار گیرند و بتوانند از ظرفیت آنها برای توسعه تجارت ایران استفاده کنیم.

گفتنی است، این نشست تخصصی با حضور اعضای هیات نمایندگان و هیات اعزامی ۱۱۵ نفره اتاق کرمان به نمایشگاه گلفود ۲۰۲۶ و همچنین با حضور رایزن اقتصادی کنسولگری ایران در دبی و دو نفر از اساتید تجارت و شبکه سازی بین المللی برگزار شد.