EN

پیشنهادات بخش خصوصی رفسنجان به رییس جمهور ارایه می‌شود

در نخستین نشست هیات مشورتی دفتر نمایندگی اتاق کرمان در رفسنجان، پیشنهادات بخش خصوصی این شهرستان برا ی ارایه به رییس جمهور در سفر وی به استان کرمان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، به نقل از دفتر رفسنجان، عضو هیات نمایندگان اتاق در این جلسه با اشاره به سفر آینده ی رییس جمهور و اعضای هیات دولت به استان کرمان گفت: ما در دو بخش شهرستان رفسنجان و کمیسیون بازرگانی اتاق، پیشنهادات مناسب و قابل اجرایی برای ارایه به هیات دولت آماده خواهیم کرد. محمدعلی محمدمیرزاییان افزود: با توجه به شرایط جدید بازرگانی کشور در پسا تحریم باید برنامه مناسبی برای بازرگانی استان کرمان به عنوان یک استان صادراتی در کنار سایر مناطق کشور باشیم. عضو هیات نمایندگان اتاق کرمان تاکید کرد: دفتر اتاق کرمان در شهرستان رفسنجان نیز در دوره جدید،  برنامه های مناسبی برای تحقق اهداف توسعه اقتصادی شهرستان به صورت همزمان پیش بینی و عملیاتی خواهد کرد.

سید محمود ابطحی، عضو هیات مشورتی دفتر اتاق رفسنجان نیز در این جلسه گفت: با توجه به شرایط فعلی منطقه ای، درخواست کاهش تعرفه های واردات کالاهای ایرانی به ویژه پسته به کشور روسیه می تواند تا حدودی مسایل صادرات به این کشور را حل کند. ابطحی افزود: هر چند با کاهش ارزش واحد پول کشور روسیه قیمت تمام شده پسته در این کشور برای مصرف کننده نهایی به حدود دو برابر افزایش یافته است اما تلاش برای پایین آوردن میزان تعرفه ورودی می تواند کارگشا باشد. عضو هیات مدیره انجمن پسته ایران، میزان تعرفه کنونی پسته برای صادرات به روسیه را 14 درصد اعلام کرد.

غلامرضا رضامند، دیگر عضو هیات مشورتی دفتر اتاق رفسنجان هم در این نشست گفت: چنانچه دولت بتواند تسهیلات ارزان قیمت با زمان بازپرداخت سه ساله به تولید کنندگان و بازرگانان ارایه کند، مشکلات این دو بخش تا حدود زیادی مرتفع خواهد شد. وی افزود: افزایش مناسبات بانکی بین ایران و روسیه از طریق ایجاد بانک های موجود و بانکهای جدید با قابلیت گشایش اعتبار برای بازرگانان دو کشور راه حل مناسبی برای توسعه بازرگانی بین دو کشور خواهد بود. اکبر حیدری پور هم در این نشست تصریح کرد: متاسفانه در کشور ما پسته به عنوان یک کالای کشاورزی شناخته نمی شود. وی افزود: در مواجهه تولید کنندگان و بازرگانان با سیستم های بانکی، قوانینی که شامل محصولات کشاورزی می گردد، شامل محصول پسته نمی شود و این مساله باعث عدم توسعه در تولید و صادرات این محصول می شود.

علی بساوند هم در این جلسه گفت: با توجه به شرایط به وجود آمده در منطقه ایران می تواند به عنوان یک مرکز تقسیم کالا، فرآیند صادرات مجدد را در دستور کار خود قرار دهد. وی شرط اصلی این کار را کاهش تعرفه واردات برخی کالاها از کشورهای همسایه عنوان کرد. اعضای هیات مشورتی دفتر نمایندگی اتاق کرمان در رفسنجان در ادامه این نشست در خصوص مسایل و برنامه های این دفتر در دوره هشتم بحث و تبادل نظر کردند.