EN

کارگاه آموزشی تغییرآفرینی برگزار شد

کارگاه آموزشی تغییرآفرینی با همکاری واحد آموزش اتاق کرمان و هلدینگ جهاد نصر با حضور مدیران بنگاه های اقتصادی و فعالان اقتصادی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، در این کارگاه آموزشی محمدمهدی ربانی مربی کسب و کار و مدرس این کارگاه گفت: در کنار تغییر فرهنگ، اقتصاد، سیاست و فرهنگ؛ مشتریان و بازارها تغییر می کنند و همچنین رقبا نیز به صورت مکرر استراتژی شان را تغییر می دهند. وی ادامه داد: امروزه شرکت ها برای حفظ جایگاه رقابتی شان باید به طور پیوسته نسبت به خلق و تعریف مجدد خود اقدام نمایند.

ربانی، با اشاره به موضوع هراس از تغییر خاطرنشان کرد: تغییر یعنی پذیرفتن ریسک ترک وضعیت فعلی برای رسیدن به وضعیتی مطلوب تر و تا وقتی تغییرات بازار چشمگیر و پرسرعت است تغییرات جزئی درون سازمان جوابگو نیست. مربی کسب و کار، با تاکید بر اینکه ما به رهبران سازمانی برای تغییرآفرینی نیاز داریم و افراد در راس هرم باید هم مدیر و هم رهبر باشند؛ گفت: با مدیریت خود شرکت را سازمان و ساختار، دستور کار، برنامه و بودجه بدهند، بهره وری را افزایش دهند و از ایجاد هرج و مرج احتمالی جلوگیری کنند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین با رهبری کردن بتوانند سازمان را همسو سازند، بین افراد مفاهمه ایجاد و چشم انداز و راهبرد آماده کنند و بروکراسی را بگیرند. ربانی، به ویژگی های رهبران موثر پرداخت و افزود: این رهبران فرآیند فعلی کار را به چالش می کشند، مبتکر و الهام بخش یک چشم انداز مشترک هستند، بر روی اهداف طولانی مدت تمرکز می کنند، جهت را نشان می دهند، سازنده تیم و مدافع تیم های خود هستند.

مدرس کارگاه تغییرآفرینی، ویژگی های تحول موفق را سرعت بالا، درک احساس ضرورت و نیاز فوری، تعهد در تمام سطوح سازمانی، تغییرات بنیادی و مشارکت عنوان کرد. وی به مراحل تغییر آفرینی اشاره کرد و گفت: این مراحل شامل شناخت فرصت های بازار و ناتوانی های سازمانی برای استفاده از فرصت ها، تجسم آینده و خلق چشم انداز شفاف، تفهیم چشم انداز به طور گسترده، ساخت تیمی توانمند برای هدایت تغییر، ساخت مسیر و زیرساخت، ساخت ایستگاه های میان راهی، جشن گرفتن موفقیت های کوتاه مدت، توانمندسازی افراد برای رسیدن به چشم انداز، تثبیت و نهادی کردن رفتار و ساخت فرهنگ جدید، تخریب مجدد و کشف فرصت های جدید است.