با حضور مشاور بانوان فرمانداری رفسنجان، تعدادی از مسوولان شهرستان و جمعی از فعالان صنعت قالی و صنایع دستی، کارگروه قالی و صنایع دستی منطقه شمالغرب استان به مسوولیت مژده سرچشمه پور کار خود را در دفتر نمایندگی اتاق کرمان در رفسنجان آغاز کرد.
به گزارش روابط عمومی اتاق کرمان به نقل از دفتر رفسنجان، در اولین نشست کارگروه قالی و صنایع دستی، مدیر اجرایی این دفتر گفت: با توجه به توانمندی منطقه شمالغرب استان در تولید قالی و صنایع دستی، این کارگروه برای پیگیری مسایل و مشکلات و هدفمند سازی مسیر حرکت فعالان این صنعت فعالیت خواهد کرد. عباس عسجدی افزود: این کارگروه به عنوان زیرمجموعهای از کمیسیون قالی و صنایع دستی اتاق کرمان فعالیت خواهد کرد و نمایندهای از این کارگروه برای انتقال پیشنهادات و مسایل این صنعت از شهرستان های شمالغرب استان در کمیسیون اتاق کرمان حضور خواهد داشت. وی با اشاره به ضرورت احیای جایگاه قالی استان کرمان و اقدامات انجام شده توسط بخش خصوصی و دولتی در این خصوص تصریح کرد: فعالان این صنعت و متولیان بخش خصوصی برای احیای این جایگاه مسیر مشکلی در پیش رو دارند.
رییس کارگروه قالی و صنایع دستی دفتر نمایندگی اتاق کرمان در رفسنجان، در این جلسه از کلیات برنامه های کارگروه سخن گفت و اظهار داشت: در بخش های آموزش، بسته بندی و بازاریابی و فروش فعالیت خواهیم کرد. مژده سرچشمه پور با اشاره به تعطیلی تعدادی از کارگاه های تولیدی در شهرستان گفت: برای احیای این کارگاه ها نیازمند تعامل و همراهی بخش دولتی هستیم.
همچنین مشاور بانوان فرمانداری رفسنجان هم در این جلسه از عدم وجود آمار دقیق به عنوان یک معضل یاد کرد. سیدی گفت: لازمه خدمت رسانی به فعالان این حوزه تهیه آماری است که اگر قرار شده باید محله به محله تهیه شود.
رییس شورای شهر رفسنجان هم در این نشست برای انجام همکاری با کارگروه اعلام آمادگی کرد. علیرضا خادم الحسینی با اشاره به جایگاه خدمت به مردم و توجه به عنایات خدا گفت: در چهارچوب قانون در حد توان برای کمک به فعالان این حوزه که از اقشار آسیب پذیر جامعه هستند، تلاش خواهیم کرد. همچنین در این نشست رییس اداره بهزیستی، رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) و رییس صندوق کارآفرینی امید شهرستان ضمن ارایه گزارشی از وضعیت بانوان شاغل، در خصوص نحوه فعالیت کارگروه به بحث و تبادل نظر پرداختند.
دکتر جعفری صدر هم که میهمان ویژه این کارگروه بود در سخنانی بر ضرورت استاندارد سازی محصولات صنایع دستی به عنوان پیش زمینه ای برای حضور در بازارهای جهانی تاکید کرد. جعفری گفت: محصولات تولیدی باید استاندارد، دارای برند و البته هویت ملی و تاریخی باشند. وی تصریح کرد: باید در فرآیندها تغییر ایجاد و قبل از تولید یک محصول ابتدا بازار آن را پیدا تا بر اساس سلیقه مشتری کالا تولید کنیم.
در این نشست رییس کمیته امداد امام خمینی (ره)، رییس اداره فنی و حرفهای و رییس صندوق کارآفرینی امید شهرستان رفسنجان ضمن ارایه گزارشی از فعالیتهای سازمانهای متبوع خود، در خصوص همکاری با کارگروه قالی و صنایع دستی اعلام آمادگی نمودند.