EN

کمیته بانوان کمیسیون توسعه صادرات فعالیت خود را آغاز کرد

کمیته بانوان کمیسیون توسعه صادرات با برگزاری نشستی با حضور فعالان این حوزه برای تبیین اهداف و برنامه های این کمیته به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.

رییس این کمیته در این نشست به گلایه های نادیده گرفته شدن بانوان فعال کارآفرین و بازرگان در استان، اشاره کرد و به تشریح برنامه های کمیته بانوان پرداخت. مژده سرچشمه پور، با اشاره به اینکه باید برای توسعه صادرات و افزایش درآمد بانوان به چند مورد پرداخته شود، افزود: توسعه زنجیره ارزش و تعریف آن برای هر فعالیت و همچنین گسترش زیرساخت ها باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی ادامه داد: موضوع دیگر افزایش مهارت هاست که از این طریق می‌توان به صورت تخصصی درآمد فعلی را پایدار و مستمر کرد. سرچشمه پور، اظهار کرد: فرایند اتصال به بازار یکی از راهکارهای استمرار اشتغال در بازار داخلی و جهانی است که باید به صورت تخصصی به آن توجه کرد و آموزش ها و مطالعات تخصصی در این زمینه انجام شود.

رییس کمیته بانوان کمیسیون توسعه صادرات اتاق کرمان، در ادامه ضمن درخواست از اعضا برای همدل و همراه بودن با هدف کمک به بانوان،از آنها تقاضا کرد که تخصص های خود را برای اعضا گروه به اشتراک بگذارند. وی اظهار کرد: اتاق کرمان نیز از بانوان فعال به منظور پویا بودن و وصل شدن تولیدات بانوان به بازار جهانی، در راستای شرکت در نمایشگاههای بین المللی و بازدید از نمایشگاهها، حمایت های لازم را انجام می دهد.

وی توجه به کیفیت محصولات بانوان را یکی از ابزارهای پایدار اتصال به بازار مطرح کرد و گفت: باید خلاقیت و نوآوری در تولید در نظر گرفته شود و از کارشناسان تخصصی بر روی محصولات تولید شده برای تامین نیاز بازار داخلی و جهانی کمک گرفت. سرچشمه پور خاطر نشان کرد: در بحث مشاغل خانگی ما تولیدات مناسبی داریم که باید به آنها  نیز توجه کرد و کارگروه تخصصی در این زمینه ایجاد و به آنها راهکارهای صدور مجوز کد بهداشتی، بازاریابی و فروش را آموزش داد. وی ادامه داد: لزوم صحیح نوشتن قراردادها و رعایت الزامات حقوقی در انعقاد قراردادها از دیگر نکاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

در ادامه این نشست امید فدایی، نائب رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق کرمان، ضمن تاکید به اقدامات فعالانه این کمیته، لازمه حضور در نمایشگاه های بین المللی با حمایت اتاق را حضور قدرتمند و تاثیر گذار اعضای این کمیته دانست و همچنین معضل نبود کار گروهی در استان را یکی از مشکلات اساسی پیشرفت بانوان برشمرد. همچنین پیشنهاداتی مانند شرکت در کارگروه های کمیته های بانوان سایر اتاق های کشور به منظور تبادل اطلاعات و تجربیات و برگزاری دوره های تکنیک مذاکره و تیم ورک برای بانوان استان مطرح شد.