گردهمایی مدیران دفاتر گردشگری کشور با حضور رئیس اتاق کرمان، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان، رئیس کمیسیون گردشگری اتاق و جمعی از مدیران آژانس های مسافرتی و فعالان گردشگری استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، رئیس اتاق کرمان در این نشست گفت: تفاهم و توافق بخش های دولتی و خصوصی گردشگری در کرمان، اهمیت این حوزه را به عنوان یکی از محورهای توسعه استان نشان می دهد. سیدمهدی طبیب زاده، با تاکید بر اینکه باید آثار تاریخی و جاذبه های گردشگری استان را با برقراری ارتباط بیشتر با فعالان این حوزه و به کارگیری امکانات معرفی کنیم، افزود: توجه به امکانات سخت افزاری و اقدامات زیربنایی گردشگری مانند توسعه حمل و نقل هوایی و ریلی و بازسازی گسترده آثار تاریخی در کرمان انجام شده و یا در حال انجام است که این مهم می تواند در جذب بیشتر گردشگر جهش ایجاد کند.
وی ادامه داد: خدمات گردشگری باید متناسب با نیاز توریست و به روز باشند که اگر اینگونه شود رشد گردشگر را شاهد خواهیم بود. طبیب زاده، اظهار کرد: اتاق کرمان به ظرفیت حوزه گردشگری در توسعه بازار و رونق اقتصادی به خوبی شناخت دارد و به همین دلیل دنبال تعریف برند شهری کرمان با همفکری و تشکیل تیم های حرفه ای هستیم تا بتوانیم از طریق این برند استان را در سطح بین المللی معرفی کنیم. رئیس اتاق کرمان از مدیران دفاتر گردشگری کشور که سفر سه روزه ای را در کرمان خواهند داشت درخواست کرد پیشنهادات و انتقادات خود را برای ارائه خدمات هر چه بهتر به گردشگران و توسعه گردشگری کرمان ارائه دهند.
یک هفته زمان برای بازدید از جاذبه های گردشگری استان کرمان
رئیس کمیسیون گردشگری و خدمات اتاق کرمان نیز در این نشست گفت: پنج اثر ثبت جهانی در کرمان وجود دارد که از این نظر رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده و معرفی هر چه بیشتر جاذبه های گردشگری استان بیش از گذشته مدنظر است. مهدی سیاوشی، افزود: وسعت استان کرمان بسیار زیاد است به گونه ای که برخی شهرهای آن حدود 400 کیلومتر با یکدیگر فاصله دارد و همه شهرهای آن نیز از جاذبه گردشگری برخورداراست؛ به همین دلیل برای دیدن همه جاذبه های استان حدود یک هفته زمان نیاز است. وی ادامه داد: در سفر مدیران دفاتر گردشگری کشور به کرمان برنامه بازدید از شهر کرمان، کویر شهداد، اقامتگاههای بوم گردی، ارگ راین، باغ شاهزاده ماهان، آستانه شاه نعمت الله ولی و آتشکده زرتشتیان در نظر گرفته شده است.
سرمایه گذاری سه هزار میلیارد تومانی در گردشگری کرمان
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان نیز در این نشست با اشاره به اینکه در چهار سال اخیر مسیر توسعه گردشگری در کرمان بشدت شتاب گرفته است، بیان کرد: سه هزار میلیارد تومان پروژه گردشگری در کرمان تعریف شده که در حال حاضر برخی پروژه ها با سرمایه گذاری هزار و 200 میلیارد تومان آغاز شده است که در هیچ استانی چنین شرایطی وجود ندارد. محمد جهانشاهی تاکید کرد: معتقدیم آینده گردشگری ایران تحت تاثیر شرایط استان کرمان خواهد بود زیرا در این منطقه فضاهای بکر و شرایطی وجود دارد که تاکنون از آن استفاده نشده است. وی خاطرنشان کرد: همه باید برای رونق صنعت مهجور گردشگری در کرمان تلاش کنیم.
معرفی بهتر کرمان با ثبت پنج اثر جهانی
در پایان این نشست رئیس جامعه تورگردانان ایران نیز با بیان اینکه ثبت حتی یک اثر جهانی برای گردشگری یک استان کافی است، گفت: ثبت پنج اثر جهانی در استان کرمان بیش از گذشته می تواند به معرفی بیشتر این منطقه و جذب گردشگر کمک کند. ابراهیم پورفرج تصریح کرد: از زمانی که کویر لوت به ثبت جهانی رسیده، گروه های زیادی را به بازدید از این کویر به استان معرفی کرده ایم که با استقبال خوبی نیز روبرو بوده است. وی بیان کرد: اگر چه گردشگری استان کرمان چند سالی بعد از زلزله بم رونق کمتری داشته اما در حال حاضر همه تلاش ما برای احیای این صنعت در کرمان است.
مدیران دفاتر گردشگری استان های تهران، آذربایجان شرقی، اصفهان، کیش و… از چهارشنبه تا جمعه هفته جاری به بازدید از جاذبه های استان خواهند پرداخت و نشست هایی را با مدیران مربوطه و فعالان گردشگری کرمان برگزار می کنند.