رئیس اتاق کرمان گفت: سرانه فضاهای آموزشی موجود و مورد نیاز، به منظور جلب مشارکت خیرین در حوزه مدرسه سازی، اطلاع رسانی و نیازها و کمبودها بیان شود.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، سیدمهدی طبیب زاده در نشست کمیسیون مسئولیتهای اجتماعی که با موضوع بررسی مشکلات توسعه فضای آموزشی استان کرمان و حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان برگزار شد، افزود: فعالان اقتصادی عضو اتاق کرمان همواره در حوزههای خیرخواهانه مانند درمان، توانبخشی، حمایت از زندانیان، آموزش، اشتغال و حتی مدرسه سازی مشارکت داشتهاند.
وی ادامه داد: گمان ما این بود که با توجه به وجود نهادهای مختلف در مدرسه سازی و همچنین عبور از موج جمعیتی اوایل انقلاب، دیگر نیاز به ساخت مدرسه نیست که در حال حاضر آمارها نشان می دهد این نیاز همچنان وجود دارد. طبیب زاده، تصریح کرد: بر اساس آمارهای ارائه شده میانگین سرانه فضای آموزشی در کشور 5.2 مترمربع است که این سرانه در استان کرمان 4.9 و در شهر کرمان 4.2 است و برآوردها نشان می دهد که برای رسیدن به میانگین سرانه کشوری به ایجاد 215 هزار مترمربع فضای آموزشی نیاز داریم. رئیس اتاق کرمان ادامه داد: اتاق با محوریت کمیسیون مسئولیت های اجتماعی تلاش می کند با استفاده از تجربیات مدرسه سازی در گذشته و گرد هم آوردن فعالان اقتصادی، در این حوزه نیز کمک کند.
رئیس کمیسیون مسئولیت های اجتماعی اتاق کرمان نیز در ادامه این نشست تکریم و احترام گذاشتن به خیرین به ویژه مدرسه سازان را مورد تاکید قرار داد و افزود: نامگذاری خیابان ها و معابر شهری به نام خیرین، قدردانی و جویای احوال آنها بودن از جمله موارد تکریم این فعالان اقتصادی است. حسین نجف آبادی افزود: برای پیشبرد اهداف در زمینه جذب خیرین به منظور مشارکت در امر مدرسهسازی باید برنامههای مدون داشت.
در این نشست جمعی از مدیران آموزش و پرورش و فعالان اقتصادی به ارائه نظرات و پیشنهادهای خود برای کمک به توسعه فضاهای آموزشی پرداختند.