رئیس اتاق کرمان گفت: تشکل های زیرمجموعه اتاق کرمان و نظرات و پژوهش های آنها در تصمیم گیری ها و انجام فعالیت ها، در سطح استان و کشور تاثیرگذارند.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، سیدمهدی طبیب زاده در نشست با روسا و برخی دبیران تشکل های اتاق کرمان با اشاره به اینکه در حال حاضر 15 تشکل اقتصادی در اتاق فعال هستند و دو تشکل دیگر نیز در سال جاری شکل می گیرد، افزود: همه تشکل ها می توانند با تجمیع فعالیت ها و افکار به یک نهاد تاثیرگذار در استان و کشور تبدیل شوند. وی به بیان فعالیت ها و اقدامات مهم انجام شده توسط انجمن گیاهان دارویی کرمان پرداخت و ادامه داد: این انجمن با تهیه نقشه راه گیاهان دارویی کرمان در مراکز تصمیم گیر و تصمیم ساز استان حضوری فعال دارد.
طبیب زاده، خاطرنشان کرد: همچنین انجمن شرکت های دانش بنیان از سوی شورای پژوهشی استان مسئول تدوین سند راهبردی فناوری استان شده و انجمن خدمات فنی و مهندسی پایه گذار نشستی از شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی شده تا راهکارهای توسعه خدمات در داخل و خارج را بررسی و تصویب کنند. رئیس اتاق کرمان بیان کرد: انجمن پسته کرمان زبان گویای پسته کاران است و در راستای سیاست اتاق مبنی بر میدان دادن به تشکل ها، این انجمن و انجمن خرما در نشست با مدیران بانک مرکزی به صورت مستقیم شرکت و نظرات و پیشنهادات و مشاوره های خود را ارائه می دهند.
وی با اشاره به پیشنهاد انجمن کارآفرینان استان مبنی بر تشکیل انجمن نوآوری و شتاب دهندههای استان و تشکل جوانان کارآفرین اظهار کرد: متاسفانه قبلا احداث شتاب دهنده چندان موفق نبوده و پارک علم و فناوری نیز نتوانسته نیازهای این بخش را پاسخگو باشد و به همین دلیل شاید راه اندازی این تشکل ها بتواند بخشی از مسائل این حوزه را پوشش دهد. طبیب زاده افزود: از مجموعه کارخانه تعطیل “خانه سازی کرمان” برای راه اندازی شهرک نوآوری کرمان بازدید و با وزارت مسکن برای تملک این مجموعه صحبت شده که امیدواریم تلاش ها به نتیجه لازم برسد.
رئیس اتاق کرمان در مورد تشکل جوانان کارآفرین که در حال شکل گیری است، گفت: در حال حاضر محوریت اعضای اتاق با میانسالان است که ورود جوانان کارآفرین می تواند تحول، نشاط و انگیزه مضاعفی را ایجاد کند. وی توسعه تشکل ها، هم افزایی و توجه به اتاق تشکل محور به جای عضو محور را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: اگر زمانی فرا رسد که اعضای هیات نمایندگان اتاق کرمان 15 تشکل به جای 15 فرد باشد، قدرت چانه زنی و انجام فعالیت های جمعی افزایش می یابد. طبیب زاده، تشکل گرایی و استفاده از خرد جمعی را تنها راه برای کسب موفقیت عنوان و اظهار کرد: بایستی برای تمامی فعالیت هایی که امکان تشکیل تشکل برای آنها وجود دارد، انجمنی با حضور افراد علاقمند و با انگیزه تشکیل شود.
در این نشست مدیر تشکل های اتاق کرمان به پیشنهادهای تشکل های فعال اتاق کرمان برای راه اندازی سایر تشکل ها اشاره کرد و گفت: انجمن های زعفران، گل محمدی، انرژی های تجدید پذیر، داوری کارآفرینان، نوآوری و شتاب دهنده های استان، جوانان کارآفرین، توسعه و سرمایه گذاری کرمان، اخلاق حرفهای استان، علم کرمان، اشتغال پایدار، مرکبات، گردوکاران، دامداران، کانی های غیرفلزی استان و مشاوران استان، از جمله تشکل هایی است که نیاز به تشکیل آنها برای فعالان اقتصادی احساس شده است.
فاطمه مهرابی افزود: به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور، برگزاری مجامع تشکل ها به تاخیر افتاده بود که در حال حاضر بر برگزاری این مجامع تاکید شده و از روسای تشکل ها درخواست می شود مجامع را بزودی برگزار کنند. وی ادامه داد: با توجه به نیازسنجی از تشکل ها، دوره های آموزشی ویژه تشکل ها نیز از اواخر مهرماه جاری برگزار می شود که امیدواریم روسا، اعضای هیات مدیره و سایر اعضای تشکل ها از این دوره های آموزشی بهترین بهره را ببرند.
گفتنی است در این نشست روسا و یا دبیران تشکل های اتاق کرمان به ارائه گزارش عملکرد فعالیت های خود پرداختند.