همزمان با آغاز ماه مبارک رجب و میلاد امام محمدباقر(ع)، چهار مدرسه از 120 مدرسه پویش کرمان دانا در آئین هایی با حضور خیرین و فعالان اقتصادی و مدیران استان کرمان کلنگ زنی شدند.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، در این آئین ها عملیات اجرایی احداث دو مدرسه 12 کلاسه در روستای حاجیآباد با عناوین کرمان دانا 30 و 31 و دو مدرسه 12 کلاسه دیگر در محله سرآسیاب کرمان با مشارکت خیر مدرسه ساز و شهرداری کرمان با عناوین کرمان دانا 37 و 38 آغاز شد. هر یک از این مدارس در فضایی به مساحت 1310 مترمربع و با برآورد 8 میلیارد و 400 میلیون تومان هزینه احداث خواهند شد. این مدارس به همت ورثه خیر نیکوکار “حاج علی علیاحمدی” در ناحیه یک آموزش و پرورش کرمان ساخته و به دانش آموزان مناطق حاشیه شهر کرمان تقدیم خواهد شد.
رئیس اتاق کرمان در این آئین ها به مشارکت و علاقمندی فعالان اقتصادی در مدرسه سازی اشاره کرد و گفت: فعالان اقتصادی در بسیاری از کارهای خیرخواهانه استان مشارکت دارند. سیدمهدی طبیب زاده، افزود: احداث مدارس به عنوان زیربناییترین رکن توسعه استان مورد توجه قرار گرفته که به نمایندگی از بخش خصوصی این امور را پیگیری میکنیم.
وی ادامه داد: خانواده علیاحمدی علاوه بر فعالیت های خیرخواهانه، در کارآفرینی نیز نقش بسزایی دارند به طوری که بیش از هزار نفر در مجموعههای آنها مشغول به کار هستند. طبیب زاده، با بیان اینکه در مدت اخیر هر هفته مدرسهای کنگ زنی و یا افتتاح میشود، خاطرنشان کرد: هدف از راهاندازی پویش کرمان دانا فقط احداث مدرسه نیست بلکه قصد داریم در این مدارس کارآفرینان، تولیدکنندگان و تحصیل کنندگان با مهارت برای نیاز صنعت، کشاورزی، معدن و تجارت استان و کشور رشد یابند.
رئیس اتاق کرمان از مدیران آموزش و پرورش استان، نوسازی مدارس، دهیاران، خیران و شهرداری کرمان قدردانی و اظهار کرد: شهرداری کرمان در اجرای طرح های پویش کرمان دانا همواره همراه و یاری رسان بخش خصوصی بوده در واگذاری زمین مدرسه سرآسیاب نیز کمتر از دو ماه مجوز را صادرکردند. طبیب زاده گفت: کرمان همواره داناتر و تواناتر خواهد شد و امیدواریم هر فردی توانایی احداث مدرسه را دارد به این پویش بپیوندد.
در ادامه مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، با اشاره به اینکه یکی از مهمترین کارهای خیر و ارزشمند نفع رساندن به مردم و جامعه توسط خیرین است، بیان کرد: اگر امر مدرسه سازی توسعه یابد مشکلات کمبود فضای آموزشی استان برطرف و دانش آموزان فضای مناسبی را برای تحصیل خواهند داشت. احمد اسکندری نسب، با بیان اینکه فعالیت های اتاق بازرگانی کرمان در قالب پویش کرمان دانا هر هفته و هر روز ادامه دارد، خاطرنشان کرد: از 720 کلاس درس متعهد شده اتاق کرمان و فعالان بخش خصوصی تاکنون 420 مدرسه تعیین تکلیف و عملیاتی شدهاند که بیشتر این مدارس در حاشیه شهر نیاز بود و در این مناطق در نظر گرفته شده است.
وی افزود: اگر این طرح ادامه یابد و تا پایان سال سایر مدارس نیز به بهره برداری برسند، سرانه فضای آموزشی کرمان به متوسط کشور خواهد رسید. اسکندری نسب، اظهار کرد: در مدت فعالیت این دولت تاکنون 220 میلیارد تومان کمک خیرین برای مدرسه سازی جذب شده که بی سابقه بوده است.
مهران عالم زاده، شهردار کرمان نیز در آئین کلنگ زنی مدرسه در محله سرآسیاب کرمان، با بیان اینکه پرداختن به تامین نیازهای آموزشی فرزندان ما باید در اولویت قرار داشته باشد، گفت: شهرداری کرمان در واگذاری زمین، دریافت پروانه ساخت و سایر امکانات تا حد توان در خدمت خیرین خواهد بود.