گسترش آنلاین: رئیس مرکز اصناف و بازرگانان وزارت بازرگانی گفت: براساس جدیدترین توافق سهجانبه بین وزارتخانههای بازرگانی و اقتصاد و همچنین اصناف، اجرای مالیات بر ارزش افزوده برای گروه «ج» که 75 درصد واحدهای صنفی را شامل میشود، برای مدت سه سال به تعویق افتاد.
رئیس مرکز اصناف و بازرگانان وزارت بازرگانی گفت: براساس جدیدترین توافق سهجانبه بین وزارتخانههای بازرگانی و اقتصاد و همچنین اصناف، اجرای مالیات بر ارزش افزوده برای گروه «ج» که 75 درصد واحدهای صنفی را شامل میشود، برای مدت سه سال به تعویق افتاد.
به گزارش خبرگزاری مهر، حسن رادمرد با اشاره به جلسه صبح امروز وزارت بازرگانی، شورای اصناف کشور و سازمان امور مالیاتی برای اجرای هر چه بهتر قانون مالیات بر ارزش افزوده، گفت: مالیات بر ارزش افزوده برای گروههای «الف» و «ب» از ابتدای مهرماه در 12 رسته صنفی اجرایی خواهد شد که از هفته گذشته جلسات مربوطه میان وزارتخانههای بازرگانی، امور اقتصادی و دارایی و شورای اصناف کشور برگزار شده است تا بسترهای لازم برای اجرای این قانون بهتر از هر زمان دیگری فراهم شود. وی تصریح کرد: بر این اساس، تفاهم سهجانبه میان وزارت بازرگانی، رئیس شورای اصناف و سازمان امور مالیاتی انجام شده است تا در 12 رسته صنفی به صورت توامان، آموزش در حین اجرای قانون صورت گیرد.
رادمرد در پاسخ به این سوال که چه تضمینی وجود دارد تا اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده منجر به نارضایتی اصناف نشود؟ اظهار کرد: با توجه به اینکه روسای اتحادیهها از اجرای این قانون رضایت دارند و تعامل خوبی نیز بر این اساس شکل گرفته است که به نظر میرسد اجرا با کمترین مشکل مواجه شود.
وی درخصوص اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده در گروه «ج» خاطرنشان کرد: سازمان امور مالیاتی حساسیت بسیاری روی اجرای این قانون در گروه «ج» دارد چراکه 75 درصد از واحدهای صنفی در این حیطه قرار میگیرند، این در حالی است که با توجه به اینکه کنترل روی خرید و فروش و سودهای این گروه وجود ندارد، قرار بر این شد که دستگاههای pos در این واحدهای صنفی نصب شود.
رئیس مرکز اصناف و بازرگانان وزارت بازرگانی گفت: بانک صادرات در اقساط طولانی مدت گروه «ج» را به دستگاههای خود تجهیز میکند تا فروش آنها ساماندهی شود، همچنین با 12 کارخانه تولید داخلی و واردکننده مذاکره شده است تا آنها مجهز به نرمافزارهای مورد نیاز سازمان امور مالیاتی و وزارت بازرگانی شود.
رادمرد تصریح کرد: بحث اصلی شفافسازی عملیات اقتصادی و مالی واحدهای صنفی است که بر این اساس، پیشنهاد شد تا سه سال مشوقهای مالیاتی برای گروه «ج» در نظر گرفته شود و مالیاتی بر عملکرد آنها از طریق دستگاههای pos لحاظ نشود اما بعد از سه سال که آموزش کامل شد، اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده در این گروه عملیاتی خواهد شد.