اعضای هیات نمایندگان اتاق کرمان از روند اجرای پروژه چندمنظوره کرمان مال (صاروج پارس) که با سرمایه گذاری شرکت بزرگ عمانی در کرمان در حال احداث است، بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، رئیس اتاق کرمان در نشستی که در حاشیه این بازدید برگزار شد، گفت: پس از استقبال سرمایه گذار عمانی از سرمایه گذاری در این پروژه، مشکلات و سختی های بسیاری برای تملک و دریافت مجوزها و سایر موارد دیگر وجود داشت که خوشبختانه مسائل پیگیری و برطرف شد و این پروژه موجب افتخار کرمان است. سیدمهدی طبیب زاده افزود: در بسیاری از خیابان های شهر کرمان بافت قدیمی همچنان پابرجاست اما از این فرصت استفاده نشده که برخی از آنها در حال تخریب هستند و باید برای ساماندهی بافت قدیم شهر چاره اندیشی شود.
در ادامه این نشست رئیس سابق اتاق مشترک ایران و عمان و عضو هیات نمایندگان اتاق کرمان و ایران گفت: احداث این مجتمع در بافت قدیم شهر تاثیر بسیار خوبی در حوزه های اجتماعی و شهری خواهد داشت و این منطقه شور، نشاط و رونق خوبی خواهد گرفت. محسن ضرابی افزود: برای اجرای این پروژه نخستین تفاهم نامه با سرمایه گذار عمانی در سال 1388 و قرارداد رسمی سال 1389 منعقد شد و عملیات اجرایی آن به طور رسمی از اواخر سال 1395 آغاز شد و در دو زون اجرا می شود.
وی ادامه داد: زون یک این پروژه در زمینی به مساحت 3 هکتار با 118 هزار مترمربع زیربنا در حال احداث است که مرکز تجاری، ساختمان اداری، شهربازی، هایپرمارکت، فودکورت، پارکینگ هوشمند و رستوران و تالار پذیرایی را شامل می شود و در سال جاری فاز نخست از زون یک این پروژه به بهره برداری خواهد رسید.رئیس سابق اتاق مشترک ایران و عمان و عضو هیات نمایندگان اتاق کرمان و ایران تصریح کرد: همچنین در زون دو نیز قرار است هتل 4 ستاره پلاس، پردیس سینمایی، پارکینگ هوشمند و مراکز ورزشی احداث شود.
ضرابی، در ادامه از مدیران قضایی، اجرایی و نمایندگان دستگاههای نظارتی استان برای حمایت از این پروژه قدردانی و تصریح کرد: باید فضای کسب و کار را برای سرمایه گذاری بیشتر توسط خارجی ها به ویژه عمانی ها در استان فراهم کنیم. وی خاطرنشان کرد: برای نمای این مجتمع 8 طرح طراحی شد که در نهایت طرحی متناسب با بافت قدیم شهر و برگرفته از نقوش سر در مسجد جامع کرمان و با رنگ و زمینه کاهگل و ایجاد طرح شکستگی بر اساس کویر لوت به تصویب رسید که در حال اجراست.
گفتنی است در این نشست گزارشی از تاریخچه این پروژه و کاربردهای آن ارائه شد و سپس بازدید میدانی از آن صورت گرفت.