رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه اتاق در برابر جامعه به ویژه جوانان مسئولیت دارد، گفت: همه ما در قبال نسل آینده مسئول هستیم و مسئولان باید با فراهم کردن شرایط و زمینه رشد و توسعه نسل فردا، نسل آینده را برای پذیرش مسئولیتها در عصر تکنولوژی و ابزارهای جدید آماده کنند.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، سیدمهدی طبیبزاده، در آئین اختتامیه دوره آموزشی بازرگانان نسل فردا، با اشاره به اینکه سعی کردیم اتاق کرمان را در زمره اتاقهای نسل چهارم قرار دهیم، اظهار کرد: به دلیل وظیفهای که اتاق برای خود در برابر جامعه تعریف کرده، اقدامات متعددی را مدنظر دارد که می توان به برگزاری مدارس خلاقیت در دوران پیش از کرونا با آموزش و کشف استعداد تعداد بسیاری از دانشآموزان اشاره کرد که امیدواریم این رویدادها تداوم یابد.
وی با بیان اینکه اتاق کرمان بر عدالت آموزشی تکیه دارد، افزود: در این راستا تفاهمنامهای با شرکت بنیان دانش و خرد مبین امضا شده که در فاز اول ۳۰ هزار دانشآموز مناطق محروم با عدم دسترسی به سیستم های آموزشی، توسط مدرسان مطرح کشور آموزش می بینند. طبیب زاده، ضمن تاکید بر آموزش های مهارتی، خاطرنشان کرد: از نوجوانان میخواهم دنبال فراگیری یک مهارت باشند، زیرا براساس پژوهشها، دانشجویان دارای مهارت، شانس بیشتری برای پیدا کردن شغل دارند که در رابطه با مهارتافزایی دانشآموزان، دوره آموزشی ویژه دبیران درس کارآفرینی و تولید مدارس آموزش و پرورش کرمان که این حوزه تاکنون مغفول مانده، بزودی برگزار میشود.
رئیس اتاق کرمان برگزاری دوره آموزشی بازرگانان نسل فردا را نقطه عطفی در دورههای آموزشی اتاق دانست و گفت: آموزش و کسب مهارت، زیربناییترین عامل توسعه است و تأثیرگذارترین سنین برای آموزش نیز دوره نوجوانی است. وی تصریح کرد: استقبال نوجوانان از دوره آموزشی بازرگانان نسل فردا نشان داد که آنها آینده را میشناسند و نوجوانان برای ورود به آینده باید ابزرهای جدید را شناخته و مهارتها را بیاموزند زیرا در غیر این صورت عقب می مانیم.
طبیب زاده، در پایان سخنان خود خطاب به نوجوانان شرکت کننده در این دوره آموزشی با بیان اینکه حتماً از فعالان اقتصادی آینده هستید، گفت: توصیه میکنم مهارتهای نرم (مهارتهای ارتباطی، سازماندهی، کار تیمی، دقت، وقتشناسی، تفکر انتقادی و خلاقیت) را به عنوان زیربنای یادگیری مهارت های سخت و سایر مهارتها، فرا بگیرید که امیدواریم والدین نیز توجه بیشتری به مهارتآموزی فرزندان داشته باشند.
در ادامه این آئین بانوی کارآفرین موفق کرمانی، به بیان تجربیات خود در حوزه کارآفرینی پرداخت و گفت: اراده، پشتکار و انگیزه مهمترین ویژگیهای یک کارآفرین است و باید بدانید پس از مشخص کردن هدف خود، از طی کردن مسیر و زمین خوردن نترسید. زهرا مرتضوی، با اشاره به اینکه همنشینی با انسانهای کارآفرین و صاحب ایده، موجب رشد افراد و توسعه دیدگاه های آنها می شود، اظهار کرد: کسب و کارهای خود را با درآمدهای کوچک آغاز کنید و ریسکپذیر باشید. وی ادامه داد: کارآفرینی یعنی تبدیل ایده به ارزش و در این راه با کمک گرفتن از خداوند و داشتن مقاومت و پشتکار، حتماً موفقیت حاصل خواهد شد.
در پایان این آئین گروههای مختلف نوجوانان شرکت کننده در دوره آموزشی بازرگانان نسل فردا به ارائه ایدههای خود پرداختند و در پایان از گروهها تقدیر و سه گروه برتر معرفی شدند. گفتنی است در این دوره آموزشی چهار روزه سرفصل هایی مانند کار گروهی و تیم سازی، مسئله یابی، خلاقیت و ایده پردازی، بوم کسب و کار، اصول تحقیقات بازار، آشنایی با ابزارهای هوش مصنوعی برای راه اندازی کسب و کار و اصول ارائه، به صورت کارگاهی و توسط اساتیدی از مرکز توسعه نیروی انسانی اتاق اصفهان، آموزش داده شد.