EN

اولین گردهمایی پارلمان بخش خصوصی استان کرمان برگزار شد .

یکم تیرماه نود یکی از روزهای مهم اتاق کرمان در سال جهاد اقتصادی بود . در این روز اولین همایش اعضای اتاق با سه رویکرد برگزار شد .

در این نشست وظایف بخش های خصوصی و دولتی در سال جهاد اقتصادی و برنامه چهار سال آینده اتاق کرمان مورد بحث قرار گرفت .

هر چند  مشارکت اعضای اتاق کرمان برای حضور در این گردهمایی آن طور که انتظار می رفت  پررنگ نبود اما آن گونه که از صحبت های محسن جلال پور رییس اتاق کرمان که به تازگی صندلی نایب رییسی اتاق ایران را نیز در اختیار دارد ، بر می آمد ،  امسال را می توان سالی پربار برای اعضای اتاق و فعالان اقتصادی استان کرمان دانست  .

جلال پور در این همایش به صراحت اعلام کرد که همه امکانات برای حضور اعضا و فعالان اقتصادی استان کرمان در اتاق کرمان مهیا شده است و حالا نوبت حضور اعضا است .

احیا و بازسازی ساختمان قدیم اتاق و افزودن میزان قابل توجهی ساختمان ، تاسیس دفتر مجمع نمایندگان مجلس ، راه اندازی مرکز پژوهش ها و بررسی های اقتصادی اتاق ، تغییر در نمودار سازمانی اتاق کرمان ، ایجاد معاونتی تحت نام توسعه و سرمایه گذاری و مواردی از این دست در سخنرانی امروز رییس اتاق کرمان نشان از آغاز یک حرکت جدید و جدی در توسعه اقتصاد استان است .

می توان اصلی ترین نکته در صحبت های محسن جلال پور در همایش امروز را استفاده از همه امکانات ملی و محلی برای ایجاد تحرک در استان کرمان دانست . امکانی که شاید پیش از این آن طور که باید و شاید در دسترس نبود .

متاسفانه با وجود همه تلاش های روابط عمومی اتاق برای دعوت از اعضا برای حضور در این همایش ، حضور این تعداد از اعضا در اتاق کرمان نشان از آن دارد که اتاق کرمان کار نسبتا مشکلی را برای فعالیت های خود در پیش دارد . فعالیت هایی که بنا به گفته رییس اتاق کرمان  ، اعضا نقش مهمی را در آن ایفا می کنند .

البته جلال پور در مصاحبه مطبوعاتی که بلافاصله پس از پایان این همایش در جمع خبرنگاران استان داشت در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در همین خصوص یکی از دلایل حضور کم رنگ اعضا را به نوعی عدم دریافت نتیجه از جلسات قبلی اعلام کرد و ابراز امیدواری کرد اتاق کرمان بتواند با راهی که در دوره هفتم در پیش دارد شرایط را به نحو لازم تغییر دهد تا اعضا بدانند که می توانند از حضورشان در اتاق کرمان نتیجه بگیرند .

سید مهدی طبیب زاده هم یکی از سخنرانان امروز همایش بود . وی که عضو هیات نمایندگان و رییس کمیسیون صنعت اتاق کرمان است نیز در صحبت های خود بر اصل مشارکت اصرار داشت .

طبیب زاده نیز اعلام کرد اتاق کرمان با همه توانمندی و پتانسیل های موجود در خدمت اعضا خواهد بود . فعال بودن کمیسیون های اتاق به عنوان حلقه اصلی ارتباطی بین اتاق و اعضا از اصلی ترین نکات مورد تاکید در صحبت های وی بود .

میهمان ویژه این مراسم نیز دکتر حامد روحانی رییس مرکز تحقیقات و بررسی های اقتصادی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران بود .

دکتر روحانی در این نشست در خصوص گزارش رقابت پذیری جهانی به تفصیل سخن گفت . در سخنان وی وضعیت ایران در جهان از منظر اقتصاد تشریح شد .

شرکت سرمایه گذاری در شرف تاسیس استان کرمان که قرار است با حمایت اتاق کرمان تاسیس شود هم بهانه ای برای حضور دکتر حافظ کمال هدایت در این همایش بود . دکتر هدایت نیز در این همایش به عنوان مشاور اقتصادی اتاق و مدیر عامل این شرکت چند دقیقه ای در خصوص اهداف راه اندازی شرکت و میزان سهام ارایه شده صحبت کرد .

پس از دکتر هدایت نوبت به سید محمد ابراهیم علوی معاون توسعه و سرمایه گذاری اتاق کرمان رسید تا در خصوص دستاوردهای سفر هیات های تجاری بازاریابی اتاق کرمان به چین و هیات عالیرتبه استان کرمان به قطر صحبت کند .

هر چند در مجالی که برای علوی تعیین شده بود پرداختن به همه دستاوردها عملی نبود اما وی با درایتی که نتیجه چندین سال مدیریت در بخش دولتی و خصوصی در خود داشت ، چکیده همه ی آن چه را که اعضا باید مطلع می شدند ، ارایه کرد .

علوی هم نتوانست در صحبت های خود از نحوه حضور اعضا بگذرد و ابراز امیدواری کرد اعضای اتاق کرمان حضور موثرتری در اتاق کرمان داشته باشند .

همه آن چه که از متن سخنان معاون توسعه و سرمایه گذاری اتاق کرمان در خصوص گزارش سفر برآمد ، بیانگر پتانسیل های بالای استان کرمان و نیازها و اعلام آمادگی طرف های خارجی و وجود شرایط مناسب برای توسعه صادرات محصولات تولیدی استان کرمان بود .

امر مهمی که به اعتقاد علوی می تواند با همدلی و مدیریت صحیح و تلاش ، چهره استان را متحول کند .