
رئیس اتاق کرمان با اشاره به نقش جوانان در پیشبرد فعالیت های اقتصادی، اعتماد به جوانان را زمینه ساز جهش در اتاق ها دانست و گفت: اگر مسیر رشد جوانان فراهم و بستر فعالیت برای آنها مهیا شود، نتایجی در حد معجزه رقم خواهد خورد.
سیدمهدی طبیب زاده، در چهارمین نشست شورای عالی جوانان اتاق اصفهان با بیان اینکه در اتاق کرمان تلاش کردیم مسئولیت ها را به جوانان واگذار کنیم، گفت: در ابتدای مسیر صرفاً نقش حمایتی و نظارتی داریم و دخالت مستقیم نمیکنیم زیرا تجربه نشان داده است که جوانان به شکلی شگفت انگیز پیشرفت می کنند و خلاقیت و توانمندی خود را به نمایش می گذارند. رئیس اتاق کرمان خاطر نشان کرد: امیدواریم با بهرهگیری از اندیشه، انرژی و تجربیات جوانان، بتوانیم مسیر توسعه و نوآوری را در اتاق های بازرگانی کشور بیش از پیش تقویت کنیم.
گفت و گوی بی تکلف با جوانان، الهام بخش و راهگشا
در ادامه این نشست نایبرئیس اتاق ایران نیز با تأکید بر ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت جوانان، به وجود نوعی کم رمقی و ناامیدی در میان بخشی از جوانان نسبت به مشارکت در نهادهای اقتصادی اشاره کرد و گفت: ایجاد بستر برای افزایش مشارکت جوانان، یک هنر مدیریتی است و باید بتوانیم حداکثر استفاده را از ظرفیت های موجود در اتاق ها داشته باشیم. پیام باقری، با بیان اینکه مشارکت پذیری و جلب اعتماد نیروهای جوان، نیازمند رهبری است و نه صرفاً مدیریت، خاطر نشان کرد: رهبر کسی است که انگیزه بخش باشد و بتواند دیگران را همراه کند. وی ادامه داد: رهبری علاوه بر آموزش، نیازمند ویژگی های درونی و کاریزماست و رهبر کسی است که بتواند مسیر را نشان دهد و دیگران را با خود همراه کند.
گفتنی است، در این نشست و با حضور رئیس اتاق اصفهان، بر نقش محوری جوانان در آینده اتاق ها، ضرورت اعتماد به نسل جدید و تفاوت بنیادین “رهبری” با “مدیریت” تأکید شد و موضوعاتی مانند تقویت ارتباط بین نسلی، شبکه سازی هدفمند و سپردن نقش های واقعی به جوانان به عنوان مسیر آینده اتاق های بازرگانی مورد بحث قرار گرفت.
لازم به ذکر است سیدمهدی طبیب زاده، رئیس اتاق کرمان در سفر دو روزه به اصفهان، در دومین همایش ملی کسبوکارهای خانوادگی در اتاق اصفهان نیز حضور یافت.





