معاونت توسعه و سرمایه گذاری اتاق کرمان از یک تصور اشتباه در خصوص کلوتهای شهداد پرده برداشت و از جریان داشتن حیات در همه نقاط کلوتهای شهداد خبر داد.
(لطفا ادامه مطلب را کلیک نمایید – مخصوص دریافت خبرنامه از طریق ایمیل
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، سید محمد ابراهیم علوی در نشست کمیسیون گردشگری و حمل و نقل اتاق کرمان به تحقیق و بررسی نطقه نظرات ارایه شده در خصوص کلوتهای شهداد مبنی بر گرمترین نطقه جهان، عدم جریان حیات و… اشاره کرد و با بیان این که در هفتههای اخیر کمیسیون گردشگری در خصوص این نظریه که در کلوتهای شهداد حیات جریان ندارد به تحقیق و بررسی پرداخته است اظهار داشت: حضور چهار روزه و بررسیهای گروه گردشگری در همه نقاط کلوتهای شهداد از جمله گندم بریان، رودشور و … جریان داشتن حیات در این مناطق را ثبت کرده است. وی ادامه داد: در این مدت حضور پرندگان، خزندگان، حشرات و… در مناطق مذکور مشاهده شد.
رییس کمیسیون گردشگری و حمل و نقل اتاق کرمان خواستار آموزش اهالی مناطق مختلف شهداد به عنوان لیدر راهنمای گردشگران شد و گفت: حتی حضور گردشگران در منازل اهالی منطقه به منظور سپری کردن شبی آرام و زیبا در کویر امکان پذیر است.
علوی با اشاره به فعالیتهای اتاق در زمینه معرفی استان، از حضور گروه کارگردانی شبکه یک سیمای جمهوری اسلامی در کرمان به منظور تهیه برنامه از مناطق گردشگری استان خبر داد و گفت: کارآفرین نمونه بخش گردشگری استان کرمان نیز در این برنامه معرفی خواهد شد. معاونت توسعه و سرمایه گذاری اتاق کرمان خواستار ارایه مشکلات و موانع توسعه گردشگری استان توسط اعضای کمیسیون گردشگری شد و گفت: ارایه راهکارها نیز باید با طرح مشکلات همراه باشد.
در ادامه این نشست معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان به تبیین وضعیت گردشگری در دنیا، ایران و کرمان پرداخت و با بیان این که گردشگری باید بر اساس اصول و مبانی علمی پیش رود اظهار داشت: متاسفانه در حالی عدم وجود برنامه ریزی اصولی و علمی به منظور توسعه گرشگری را شاهد هستیم که سرمایه گذاری مناسبی در این خصوص شکل گرفته و رشتههای مختلف گردشگری در دانشگاهها تدریس میشود.
محمد حسین تجلی با اشاره به این که باید جایگاه استان را در گردشگری تعریف کنیم بر خصوصی سازی در گردشگری تاکید کرد و گفت: سیاستهای کلان گردشگری باید توسط دولت اعمال شود و توسعه و رونق گردشگری به بخش خصوصی سپرده شود.
حضور در شبکههای تلویزیونی جهانی، تجدید نظر در خصوص ورود گردشگران به کشور بدون تهیه ویزا، برگزاری گردهماییهای مختلف بین آژانس داران و تورگردانان و شرکت فعال در نمایشگاهها از جمله راهکارهای توسعه و رونق گردشگری بود که وی به آن اشاره کرد و گفت: تدوین طرح جامع گردشگری، فرهنگ سازی و استفاده از ظرفیت رسانهها نیز میتواند در این خصوص راه گشا باشد.
همچنین کارشناس گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان ضمن گلایه از آمارهای متناقص ورود گردشگر به کشور گفت: نگاه حاکمیتی به وضعیت گردشگری باید تغییر کند.
محمد جهانشایی توسعه صنعت گردشگری استان را مستلزم وجود همگرایی بیشتر و وجود زیر ساخت ها و امکانات مناسب عنوان کرد و اظهار داشت: مسایل آموزشی و استاندارد سازی ارایه خدمات با بازدید از سایر کشورها امکان پذیر است.