معاون توسعه و سرمایه گذاری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان توسعه روابط و همکاری های اقتصادی با کشور ارمنستان را امکان پذیر عنوان کرد و زمینه های این تعامل را بی شمار دانست.
(لطفا ادامه مطلب را کلیک نمایید – مخصوص دریافت خبرنامه از طریق ایمیل)
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، سید محمد ابراهیم علوی در نشست نماینده انجمن تجار ایرانی در ارمنستان و فعالان اقتصادی کرمان، با بیان اینکه ارمنستان دروازه ورود کالا به اتحادیه اروپا و کشور روسیه است، به زمینه های همکاری با ارمنستان اشاره کرد و گفت: از آنجا که گردشگران بسیاری به ارمنستان سفر می کنند، صنایع دستی به ویژه فرش و تابلو فرش بازار بسیار خوبی در این کشور دارد و با توجه به پایین بودن دستمزد کارگران در این کشور، حتی می توان نسبت به راه اندازی کارگاه صنایع دستی در ارمنستان نیز اقدام کرد.
تنقلات، خشکبار، مرکبات، داروهای گیاهی و خدمات فنی و مهندسی از جمله دیگر زمینه های همکاری با ارمنستان بود که علوی به آن اشاره کرد و گفت: همچنین در زمینه برق و الکترونیک، تبادل دانشجو و اعزام نیروهای ماهر برای کار در این کشور نیز می توان تعامل داشت. وی، به جاذبه های گردشگری دو کشور اشاره و بیان کرد: امکان برگزاری نمایشگاه های دایمی و موقت در این کشور فراهم است.
در ادامه این نشست، نماینده انجمن تجار ایرانی در ارمنستان، واردات و صادرات محصولات به کشورهای اروپایی را از طریق ارمنستان امکان پذیر عنوان کرد و با اشاره به منابع غنی خدادادی استان کرمان در بخش های مختلف گفت: محصولات استان کرمان به تنهایی می تواند نماینده ایران در ارمنستان باشد و نام و فرهنگ استان کرمان در بخش های مختلف فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی وارد کشور ارمنستان شود.
حسین ابراهیم پور ادامه داد: انجمن تجار ایرانی در ارمنستان در صورت همکاری و همراهی تجار و بازرگانان ایرانی، زمینه فعالیت در جهت معرفی کالاهای ایرانی را فراهم خواهد آورد. وی به فرهنگ مردم ارمنستان اشاره کرد و با بیان اینکه بخشی از فرهنگ مردم ارمنستان نشات گرفته از ایران است و بخش دیگر آن مربوط به فرهنگ غنی خودشان، گفت: مردم این کشور، ارتباط، دوستی و صمیمیت خوبی با ایرانی ها دارند.
ابراهیم پور به هزینه پایین و مدت زمان کوتاه ثبت شرکت در کشور ارمنستان اشاره و با بیان اینکه در مدت یک هفته می توان شرکت مورد نظر خود را در این کشور به ثبت رساند گفت: مشکلات مربوط به اقامت و انتقال ارز تجار از این طریق حل شدنی است.
وی، افزود: 80 درصد کشور ارمنستان کوهستانی و 20 درصد آن جلگه و زمین های حاصلخیز است و به دلیل سرسبزی و بارش فراوان باران در این کشور انواع میوه جات به جز مرکبات با کیفیت بالا در این کشور یافت می شود که می توانیم در زمینه خشک کردن سبزی و میوه جات در این کشور با راه اندازی صنایع بسته بندی اقدام کنیم.
نماینده انجمن تجار ایرانی در ارمنستان، همچنین به علاقه مندی مردم کشور ارمنستان به خرما و استفاده از این محصول در آیین های مذهبی و عیدهای خود اشاره کرد و گفت: خرما بازار بسیار خوبی در ارمنستان دارد.