
در نشست کمیته بحران، آخرین وضعیت 23 پرونده واحدهای متأثر از جنگ در استان کرمان در حوزه بانکی، مالیاتی، تأمین اجتماعی و… بررسی و راهکارهایی برای حل این مشکلات ارائه شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، در این نشست که از سوی مرکز کسب و کار اتاق کرمان و ذیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان برگزار شد، 7 پرونده در حوزه مالیاتی، یک پرونده در حوزه تأمین اجتماعی، یک پرونده در حوزه اداره کل ورزش و جوانان، یک پرونده مربوط به اداره گاز و 13 پرونده در حوزه بانکی برگزار شد.
مدیر مرکز کسب و کار اتاق کرمان در این نشست با اشاره به دلایل تشکیل کمیته بحران از زمان جنگ 12 روزه و در ادامه پس از جنگ رمضان، اظهار کرد: در خصوص بررسی پرونده های واحدهای آسیب دیده از جنگ دو موضوع مورد توجه خواهد بود یکی مربوط به واحدهایی که آسیب دیده مستقیم بوده اند؛ یک موضوع هم مربوط به واحدهای آسیب دیده غیرمستقیم در جنگ و متأثر در زنجیره است که به دلیل تأمین مواد اولیه، وضعیت واردات و صادرات و… تحت تأثیر قرار گرفته اند.
عباس عسجدی، با اشاره به اینکه تصمیم گیری برای بعضی موضوعات در بخش های بانکی، مالیاتی و تأمین اجتماعی نیازمند تأیید نهایی در تهران است، افزود: با وجود اطلاع رسانی گسترده به حدود چهار هزار واحد اقتصادی استان، تاکنون کمتر از ۱۵۰ واحد درخواست خود را برای رسیدگی ثبت کرده اند که بیشترین تقاضا در حوزه بانکی مربوط به امهال بدهی ها و درخواست تسهیلات بوده است.
گفتنی است، در این نشست فعالان اقتصادی به صورت موردی به بیان مشکلات واحدهای خود پرداختند و راهکارهایی برای حل این مشکلات ارائه شد.






