نمایندگان اتاق کرمان در دومین همایش تجارت الکترونیکی منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا که توسط اتاق بازرگانی دوبی در راستای تلاش خود برای کمک به کسب و کار در فضای مجازی برگزار شد ، شرکت کردند.
مسعود رشیدی نژاد رییس مرکز تحقیقات و بررسی های اقتصادی اتاق ، بابک پوراسلامی مسوول فن آوری اطلاعات اتاق و عباس عسجدی دبیر کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات الکترونیکی و مسوول روابط عمومی اتاق در این همایش یک روزه که در محل هتل رافلس شهر دوبی برگزار شد ، شرکت کردند.
به گزارش روابط عمومی اتاق کرمان ، هدف از حضور نمایندگان اتاق بازرگانی کرمان در این همایش آشنایی با زیرساخت های تجارت الکترونیکی و استفاده از نظرات مدیران ارشد یکی از بزرگترین وب سایت های تجارت الکترونیک حال حاضر برای راه اندازی کارگروه تجارت الکترونیکی اتاق کرمان با همکاری مرکز تحقیقات و کمیسیون فناوری اطلاعات اتاق کرمان بود .
نمایندگان اتاق کرمان همچنین از شهر الکترونیک دوبی ( INTERNET CITY ) بازدید و از فضا و زیرساخت این شهر برای ایجاد شهر الکترونیکی کرمان که اخیرا کارگروه تحقیقاتی آن به صورت مشترک بین دانشگاه هایتک و کمیسیون فناوری اطلاعات اتاق در حال فعالیت است ، ایده برداری کردند.
آن چه که در زیر می خوانید گزارشی است از دومین کنفرانس تجارت الکترونیکی خاورمیانه و شمال آفریقا موسوم به منا .
این کنفرانس سالانه در سال جاری با شعار فرصت های جدید تجاری در سطح بین المللی و با پرداختن به مزایای استفاده از زیر ساخت سایت تجاری علی بابا برگزار شد.
نایب رییس اتاق بازرگانی دوبی دراین همایش اعلام کرد همکاری اتاق دوبی با گروه تجاری علی بابا به دنبال سیاست های ابلاغ شده حکومتی امارات متحده عربی برای تبدیل دوبی به یک منطقه تجاری مهم وشهر هوشمند پیگیری می شود.
الشیراوی افزود : مشارکت با گروه تجاری علی بابا در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا باعث ایجاد فرصت های صادراتی جدید و تسهیل تجارت از طریق تجارت الکترونیکی می گردد و این برای نخبگان ما یک فرصت بزرگ است .
الشیراوی همچنین ارزش کل تجارت الکترونیکی در امارات متحده عربی را حدود دو و نیم میلیارد دلار اعلام کرد و گفت : انتظار داریم این حجم تجارت در سال 2018 به 10 میلیارد دلار افزایش یابد .
خانم سوفی وو مدیر عامل علی بابا هم در این همایش گفت : ما اعتقاد داریم که آینده تجارت الکترونیک در دنیا بسیار قوی خواهد بود و ما نیز قصد داریم در بازار منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا از فن آوری های جدیدی استفاده کنیم .
وی افزود : ما برای همکاری با اتاق بازرگانی دوبی بسیار هیجان داریم و قصد داریم فرصت های تجاری جدیدی را برای تولید کنندگان کوچک در این منطقه فراهم آوریم تا بتوانند محصولات خود را از طریق زیرساخت ما به همه دنیا عرضه کنند.
دکتر بیلد ریتاب ، مدیر ارشد مرکز تحقیقات اقتصادی و توسعه پایدار کسب و کار اتاق دوبی نیز در این همایش از برنامه حفاظت از خریدار و فروشنده خبر داد و گفت : برخی از ویژگی های کلیدی این برنامه مشترک شامل صدور گواهینامه برای کاربران مورد اعتماد ، حفاظت از پرداخت و ارایه برنامه هایی برای صرفه جویی در هزینه انتقال وجوه است .
وی از برگزاری دوره های آموزشی در استفاده از زیرساخت علی بابا برای اعضای اتاق دوبی نیز خبر داد.
در ادامه این همایش ، مایکل لی ، مدیر بازاریابی بین المللی علی بابا در خصوص فرآیندهای سفارش ، بررسی ، بازرسی و حمل و نقل در مجموعه علی بابا توضیحاتی ارایه کرد.
همچنین تعدادی از شریک های تجاری مجموعه علی بابا که به عنوان تامین کنندگان این مجموعه در حال فعالیت بودند از نحوه فعالیت و رمز موفقیت خود برای حضار توضیحاتی ارایه دادند.
پانل پرسش و پاسخ پایان بخش این همایش بود .
لازم به ذکر است زیرساخت علی بابا یکی از بزرگترین و مطرح ترین زیرساخت های تجارت الکترونیک در جهان محسوب می شود و در این همایش اتاق بازرگانی دوبی با عقد تفاهم نامه ای در اولین گام دسترسی 15 هزار عضو خود را از طریق وب سایت اتاق بازرگانی دوبی به دایرکتوری علی بابا فراهم کرد.