رییس اتاق کرمان در نشست هم اندیشی با نامزدهای انتخاباتی دوره هشتم هیات نمایندگان این اتاق اعلام کرد هیات نمایندگان اتاق کرمان در دوره هشتم 42 نفر هستند و اتاق کرمان از ظرفیت همه ی نامزدها برای پیشبرد اهداف اتاق استفاده می کند.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی استان کرمان ، محسن جلال پور در نشست هم اندیشی با نامزدهای هشتمین دوره انتخابات هیات نمایندگان اتاق کرمان گفت : من هم به عنوان یک نامزد انتخابات علاقمند هستم که اتاق کرمان از ظرفیت همه ی نامزدهای انتخاباتی برای پیشبرد اهداف اتاق در دوره هشتم استفاده نماید.
رییس اتاق کرمان افزود : امروز جایگاه اتاق های بازرگانی در کشور به گونه ای است که مقام معظم رهبری نیز بر روی انتخابات اتاق ها امعان نظر دارند و وظیفه ماست که انتخاباتی آرام و سالم برگزار نماییم.
وی از نامزدهای انتخابات هشتم درخواست کرد برای برگزاری انتخابات دوره هشتم با هیات نظارت همکاری نمایند و پس از اعلام نامزدی متعهد شوند که در صورت حضور و یا عدم حضور در جمع 15 نفره هیات نمایندگان ، در برنامه های اتاق حضور جدی داشته باشند.
جلال پور گفت : اتاق های بازرگانی حافظه تاریخی اقتصاد هستند و به دلیلی غیر سیاسی بودن لازم است دلسوزان اتاق تجربه های خود را در زمینه مدیریت اقتصادی برای اعتلای آن به میدان عمل بیاورند.
نایب رییس اتاق کرمان از اعلام نامزدی در انتخابات اتاق به عنوان قبول یک رسالت ارزشمند در حوزه خدمت به مردم یاد کرد و گفت : با وجود افتخاری بودن خدمت در هیات نمایندگان اتاق ها ، کسانی که به این هیات راه می یابند باید خود را موظف به انجام مسوولیتی که بر عهده می گیرند ، بدانند.
جلال پور تصریح کرد : رییس فعلی اتاق کرمان هیچ لیستی برای تایید تعدادی از نامزدها برای ورود به دوره هشتم ندارد و من آرزو می کردم با توجه به توانمندی های اقتصادی استان کرمان ، همه نامزدهای دوره هشتم می توانستند در جمع هیات نمایندگان حضور پیدا کنند.
جلال پور گفت : اتاق کرمان در دوره بعد هیات نمایندگان ، با توجه به نیازهای استان باید دارای ساختار متفاوتی باشد.
در ادامه این نشست نامزدهای حضور در هیات نمایندگان دوره هشتم اتاق کرمان به مواردی همچون لزوم حفظ و ارتقای جایگاه اتاق کرمان ، توجه اتاق به همه کسب و کارهای کوچک ، متوسط و بزرگ ، جهت دهی سرمایه گذاری های استان توسط اتاق ، ملموس تر کردن منافع برای اعضای اتاق ، تعامل بهتر با نهادهای دولتی و خصوصی ، لزوم تهیه برنامه راهبردی برای فعالیت های اتاق ،لزوم کمک به تقویت مشوق های سرمایه گذاری ، کمک به روند خصوصی سازی ، توجه ویژه به مسایل آب و توجه به شورا محوری در اتاق به عنوان برنامه های اینده اتاق اشاره کردند.