رییس کانون زنان بازرگان استان کرمان روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا گفت : این بانوان بیشتر در بخش کشاورزی و صادرات پسته و خرما، صنایع دستی بویژه فرش و معادن فعال هستند.
ایرنا – کرمان – فخری الله توکلی گفت: اعضای کانون زنان بازرگان استان کرمان از صنعتگران، فعالان اقتصادی و بانوان کارآفرین با بنگاه های کوچک و متوسط هستند.
وی خاطرنشان کرد: کانون زنان بازرگان کشور سال 91 در تهران راه اندازی شد و ما توانستیم نمایندگی آن را در تیرماه سال 92 در کرمان راه اندازی کنیم.
رییس کانون زنان بازرگان استان کرمان هدف از راه اندازی این کانون را ساماندهی و توانمند سازی بانوان استان برای ورود به عرصه فعالیت های تجاری، تولیدی و خدماتی، بهبود فضای کسب و کار بانوان، توسعه زنان کارآفرین و پیگیری رفع موانع، حمایت و تشویق زنان برای فعالیت در امور اقتصادی ذکر کرد.
وی ادامه داد: برای رسیدن به این اهداف کمیته های بانک و بیمه را تشکیل دادیم تا موانع در این رابطه را از سر راه زنان برداریم و همچنین دوره های آموزشی را با حضور اساتیدی از اتاق بازرگانی ایران برگزار کردیم.
بانوی کارآفرین برتر استان در سال های 88 و 89 بیان کرد: بررسی کردیم بیشترین فعالیت بانوان استان در زمینه صنایع دستی بویژه پته، فرش و گلیم بود و به همین دلیل در برنامه های خود صنایع دستی را در اولویت قرار دادیم.
الله توکلی گفت: همچنین برنامه هایی برای آموزش بین الملل کسب و کار، ارتباط کارآفرینی و بسته بندی صنایع دستی داریم.
وی با اشاره به اینکه نمایشگاه توانمندی های زنان از 26 فروردین ماه برپا می شود افزود: در همان روز یک دوره آموزشی ارتقای سطح کارآفرینی بانوان را برگزار خواهیم کرد.
وی خطاب به بانوان علاقمند و صاحب ایده در فعالیت های اقتصادی بویژه تجارت گفت: زنان با عضویت در کانون زنان بازرگان و معرفی به انجمن های مختلف اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان می توانند از برنامه های مختلف در این رابطه به صورت رایگان استفاده و ضمن آموزش، تجربه خود را بالا ببرند.
رییس کانون زنان بازرگان استان کرمان افزود: شناسایی، جذب و تشویق بانوان علاقمند به تجارت و سرمایه گذاری در داخل و خارج کشور، تشکیل بانک اطلاعاتی از زنان کارآفرین، ارایه مشاوره های لازم در بخش های مختلف تجاری برای ارتقای فرهنگ کسب و کار و ایجاد ارتباط با نهادهای مرتبط دیگر از جمله اهداف این کانون است.
وی خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی سمینارها، نمایشگاه ها و همایش های مرتبط با اعضا می تواند کمک بسیاری به جذب بانوان علاقمند کند.
الله توکلی با تاکید بر برگزاری دوره های آموزشی در زمینه کارآفرینی گفت: ارتباط با رسانه ها، حمایت از حقوق و منافع مشترک اعضا، ایجاد ارتباط با بانک ها و موسسات پولی و مالی برای دریافت تسهیلات مالی از سایر اهداف است.
وی بیان کرد: فقرزدایی در مناطق محروم یکی از موارد مورد نظر ما بود که توانستیم با برگزاری دوره های آموزشی رایگان بانوانی را توانمند و سرمایه گذارانی را جذب کنیم که به این بانوان سفارش کار بدهند.