EN

نشست مشترک سفیر آلمان و هیات رییسه اتاق کرمان برگزار شد.

سفیر آلمان در ایران در نشست مشترک با هیات رییسه اتاق کرمان ، ضمن اطلاع از توانمندی های تولیدی و صادراتی استان ، ابراز امیدواری کرد با برطرف شدن تحریم ها مناسبات اقتصادی با ایران و استان کرمان در حد مطلوبی توسعه یابد.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی استان کرمان ، ” میشاییل بارون فون اونگرن ” سفیر آلمان در ایران در نشست مشترک با اعضای هیات رییسه و رییس مرکز تحقیقات و بررسی های اقتصادی اتاق کرمان تاکید کرد : من و دولت آلمان به همکاری های تجاری آزاد اعتقاد داریم و در حال حاضر در حال شناخت موقعیت ها در ایران هستیم.

وی افزود : اعصای اتاق های بازرگانی از نظر ما افراد قابل احترام و اعتمادی هستند و ما با توجه به نظر مثبتی که نسبت به مذاکرات هسته ای داریم امید داریم تا با رفع مشکلات مناسبات تجاری مطلوبی با ایران داشته باشیم .

سفیر المان در ایران تصریح کرد : من علاقمندی شرکت های تجاری آلمانی برای حضور در بازار ایران را می بینم اما این شرکت ها مستقل هستند و خودشان تصمیم می گیرند که در چه زمانی و چگونه به بازار وارد شوند.

” اونگرن ” گفت : برای ایجاد بازارهای مشترک و مراودات تجاری باید گارانتی های صادراتی داشته باشیم و لازم است تا برخی مسایل سیاسی حل و فصل شود.

وی از کمبود نقدینگی و اعمال حاکمیت دستوری دولت ها بر شرکت های تولیدی و صادراتی به عنوان مشکلات تجارت آزاد یاد کرد.

“اونگرن” در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به عدم مجوز فعالیت اقتصادی سفارتخانه ها گفت : من از طریق رایزنی با اتاق بازرگانی و صنعت آلمان و برگزاری نشست های مشترک سعی خواهم کرد یک چهارچوب سازمان یافته را برای مشارکت های تجاری در شرایط بعد از تحریم با استان کرمان برنامه ریزی کنم.

وی در پایان صحبت های خود گفت : آمادگی داریم برای علاقمندان دوره های آموزشی در حوزه فعالیت های تجاری به صورت مشترک با گذراندن دوره های درسی در آلمان و ایران  برگزار نماییم.

 روی کرمان حساب  باز کنید

نایب رییس اول اتاق کرمان نیز دراین جلسه گفت :با توجه به تعاملات و تجربه های خوب مشارکت های تجاری استان کرمان با کشور آلمان و وجود توانمندی های مناسب در استان کرمان از سفارت آلمان می خواهیم که در شرایط بعد از تحریم روی کرمان حساب ویژه ای باز کند .

سید مهدی طبیب زاده افزود : در حال حاضر نیز واحدهای تولیدی و تجاری استان کرمان با مشارکت شرکت های  آلمانی نظیر لوگی و کانتیننتال در حال فعالیت هستند و امیدواریم این همکاری ها توسعه یابد .

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به لزوم توسعه خطوط ریلی استان کرمان برای افزایش ظرفیت حمل بار از 3 میلیون تن به 30 میلیون تن گفت : سرمایه گذاری کشور آلمان در این حوزه می تواند برای طرفین سودآور باشد.

طبیب زاده تصریح کرد : استان کرمان به عنوان چهار راه ترانزیتی کشور دارای طولانی ترین خط ریلی کشور است .

 کرمان و آلمان شریک های تجاری قدیمی هستند

عضو هیات رییسه اتاق کرمان هم دراین جلسه با اشاره به سوابق خوب تجاری کرمان و آلمان گفت : استان کرمان از شرکای قدیمی تجاری آلمان است و طرف های آلمانی همواره برای تجار کرمانی مورد اعتماد بوده اند.

محسن رشیدفرخی در تشریح توانمندی های استان کرمان نیز گفت : این استان به عنوان پهناورترین استان کشور و دارا بودن شهرهایی با ارتفاع متغیر از  30 تا یک هزار متر از سطح دریا به عنوان یک استان چهار فصل مطرح است.

رشید فرخی ضمن تشکر از دیدگاه مثبت طرف آلمانی در خصوص مذاکرات هسته ای کشورمان گفت : امیدواریم با رفع تحریم های غیر عادلانه ، روابط کشورهای ایران و آلمان توسعه یابد .

 انرژی های تجدیدپذیر ، فصل مشترک جدید

رییس مرکز تحقیقات و بررسی های اقتصادی اتاق کرمان هم دراین نشست با اشاره به موفقیت های کشور آلمان در گذر از استفاده از سوخت های فسیلی به انرژی های تجدید پذیر و پاک بر آمادگی استان کرمان برای مشارکت با کشور آلمان در این خصوص تاکید کرد .

مسعود رشیدی نژاد گفت : مطالعات در خصوص انرژی های پاک از دو سال پیش به صورت جدی در مرکز تحقیقات اتاق بازرگانی آغاز شده است و با توجه به نیاز استان کرمان به تولید 3 هزار مگاوات برق ، باید توجه ویژه ای به این امر شود.

وی افزود : با توجه به شرایط اقلیمی استان کرمان و وجود بیابان  می توان با مشارکت طرف های آلمانی ، انرژی برق تولید و صادر کرد.

رشیدی نژاد گفت : در حال حاضر یکی از بهترین سرمایه گذاری ها در حوزه تولید انرژی های پاک و تجدید پذیر صورت می گیرد و اتاق کرمان آماده بستر سازی مشارکت در این خصوص است.