رییس اتاق ایران و برخی از اعضای هیات نمایندگان اتاق کرمان در نشستی مشورتی با استاندار کرمان در خصوص تبدیل قلعه گنج به شهر نمونه اقتصاد مقاومتی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، رییس اتاق ایران در این نشست با تاکید بر اینکه برای انجام این مهم باید قوانین و مقرارت مشخصی تدوین شود، گفت: سپردن این شهرستان به بخش خصوصی اگر همراه با تدبیر و دقت باشد می تواند نتایج بسیار مثبتی را به دنبال داشته باشد. محسن جلال پور در رابطه با این طرح به ارایه توضیحاتی پرداخت و گفت: قلعه گنج شهرستاني است كه نه تنها در استان كرمان بلکه در كل كشور جزو محروم ترين شهرستانها محسوب می شود و اخيرا بر اساس يك توافق، اين شهرستان در اختيار بنياد مستضعفان قرار گرفته تا با مشاركت هاي مردمي، سطح زندگي در اين منطقه ارتقا یابد.
جلال پور ادامه داد: هر چند براي اولين بار است كه چنين ايدهاي در كشور مطرح و اجرايي مي شود اما اگر با موفقیت اجرا شود، مي تواند تجربه خوبي براي بقيه شهرستان هاي محروم كشور باشد. وی با بیان اینکه، تاكنون مطالعه كاملي از ظرفيت هاي اين شهرستان و آغاز چند فعالیت مشاركتي بين اهالي منطقه و بنياد مستضعفان انجام شده، ادامه داد: از جمله این اقدامات مي توان به ساخت يك هتل كپري در قلعه گنج اشاره كرد كه حداكثر تا يك ماه آينده به اتمام مي رسد و مي تواند یک جاذبه گردشگري و در عين حال نمونه طرحي خلاقانه براي ایجاد رونق در مناطق محروم باشد.
رییس اتاق کرمان اظهار داشت: همچنين مشاركت با اهالي براي ايجاد يك واحد دامداري صنعتي و آغاز كاوش هاي معدني در منطقه و برنامهريزي براي توسعه بيمارستان قلعه گنج با سرمايه گذاري چهل ميليارد ريالی بنياد مستضعفان، از ديگر اقداماتی است كه بايد انجام شود. جلال پور ادامه داد: جلب نظر بخش خصوصی برای سرمایه گذاری، هدف مهم در این شهرستان است که میتواند براي مردم منطقه مفيد و اميد آفرين و براي سرمايه گذاران درآمد به دنبال داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: نه تنها قلعه گنج، بلکه بيشتر شهرستانها و مناطق محروم کشور، گنجهاي نهفتهاي هستند كه مردمانشان تا کنون از آنها بهرهاي نبردهاند و اگر طرح ها خلاقانه و عزم همه ما در اجرای آنها جزم باشد، دیگر مردم در رنج نخواهند بود. رییس اتاق کرمان افزود: اگر ايده خوب استاندار کرمان كه خوشبختانه تاکنون در عمل نیز موفق بوده، بتواند در نهايت نیز نمره قبولي بگيرد و از سوی دیگر دولت به اين گونه طرح ها نگاهی مثبت داشته باشد و بخش خصوصي هم بداند اگر سرمايهاش را به مناطق محروم ببرد، هم ميتواند ثواب ببرد و هم درآمدزایی داشته باشد، مردم هم به چنين طرح هايي اعتماد كنند، در نهایت در بسیاری از مناطق محروم، اجرايي كردن چنين فعاليت هايي امكان پذير خواهد بود.
وی افزود: واقعا اگر طرح هايي اين چنين خلاقانه ميان بخش خصوصي و شهرستان هاي مختلف به صورت مشاركت با اهالي به عمل بینجامد، چرا بايد مردمان شهرهايي مانند قلعه گنج، مدام در رنج باشند؟