EN

در نشست مجمع عمومی عادی سالیانه اتاق ایران و کانادا مطرح شد؛ خوش بینی جلال پور به آینده روابط اقتصادی ایران و کانادا

مجمع عمومی عادی سالیانه اتاق مشترک ایران و کانادا، با حضور «علاء میرمحمد صادقی» رئیس اتاق مشترک، «محسن جلال پور» رئیس اتاق ایران، «محمدرضا انصاری» نایب رئیس اتاق ایران، »مسعودی» مدیر کل اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه، «فرهاد شریف» معاون بین الملل اتاق ایران و 170 نفر از اعضای این اتاق مشترک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اتاق ایران، در ابتدای جلسه «علاء میرمحمد صادقی» رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و کانادا با اشاره به تحولات سیاسی منطقه، چشم انداز مناسبات خارجی کشور را با توجه به توافقات برجام مثبت ارزیابی کرد و از کلیه اعضای اتاق مشترک درخواست کرد برای رسیدن به اهداف اتاق به هیئت مدیره کمک کنند. در ادامه این نشست «محسن جلال پور» رئیس اتاق ایران با اشاره به تغییر دولت در کانادا، اظهار داشت: روی کار آمدن دولتی که رویکرد بهتری نسبت به برقراری روابط دوجانبه با ایران دارد به نفع ایران است. رئیس اتاق ایران تصریح کرد: در دوره هشتم هیئت رئیسه اتاق ایران، تقویت اتاق های مشترک و بهره برداری از ظرفیت اتاق ها از اولویت های اصلی می باشد. وی افزود: همکاری و تعامل امور بین الملل اتاق ایران و اتاق‌های مشترک ضروری و راهبردی است.

«محمد رضا انصاری» نائب رئیس اتاق ایران تأکید کرد: ظرفیت اتاق مشترک ایران و کانادا بسیار بیشتر از آن چیزی است که در عمل میان دو کشور اتفاق می افتد و همچنین صادرات ایران نسبت به آن چیزی که ظرفیت های کشور اقتضاء می کند بسیار ناچیز است. نائب رئیس اتاق ایران گفت: رقابت میان بنگاه داران و سیاست مداران بیشتر باید در سطح بین المللی باشد نه در سطح داخلی.

«فرهاد شریف» معاون بین الملل اتاق ایران گفت: در چارچوب روابط ایران و کانادا تحقق ابعاد فرهنگی – اجتماعی بسیار میسر تر از ابعاد سیاسی- اقتصادی است. معاون بین الملل ادامه داد: استفاده از ظرفیت ایرانیان مقیم کانادا بسیار حائز اهمیت است. رسانه های مستقل کانادایی فرصت خوبی برای بهره برداری و تصویرسازی مثبت از ایران می تواند در اختیار فعالین این حوزه بگذارد و اتاق مشترک می تواند در این تصویر سازی نقش بسزایی داشته باشد.

«مسعودی» مدیر کل اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه اظهار داشت: از حیث سیاسی، دو اتفاق مثبت در روابط فی مابین اتفاق افتاده است. تغییر دولت در کانادا و تحقق برجام در ایران که بهره برداری از فرصت بوجود آمده از طریق بخش خصوصی ضرورت دارد.