نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: باید برای بخشهای نیازمند سرمایهگذاری استان، هدف عددی مشخص کنیم و سپس برای یک مبلغ مشخص ضوابط سرمایهگذاری را آماده کنیم.
به گزارش روابط عمومی اتاق کرمان، سید مهدی طبیب زاده در نشست با معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمان، ادامه داد: در حال حاضر بخشهایی که به لحاظ سرمایهگذاری در استان کرمان دارای پتانسیل هستند مشخص است به عنوان مثال در حوزه انرژی ظرفیت خوبی وجود دارد که باید مبلغی را برای سرمایه گذاری در این بخش در نظر بگیریم و سپس برای تحقق این مبلغ تلاش کنیم. وی با بیان اینکه بخشهای حمل و نقل، معدن، گردشگری، خودروسازی و… نیاز به سرمایهگذاری دارند، افزود: در همه این بخش ها باید به دنبال یک میزان سرمایهگذاری مشخص باشیم تا بتوانیم به هدف مورد نظر دست یابیم.
طبیب زاده، مهمترین نیازهای سرمایهگذاری را تولید کننده قطعات، تامیین کننده مالی و تضمین کننده داخلی و خارجی عنوان کرد و اظهار داشت: همه این پروسهها باید برای سرمایهگذار مشخص باشد و صدور مجوز سرمایهگذاری نیز تسهیل شود. نایب رییس اتاق کرمان تصریح کرد: باید شرکتهایی که توان سرمایهگذاری دارند تعیین شوند و سپس از آنها بخواهیم که مبلغ مشخصی را در بخشهای مختلف سرمایهگذاری کنند.
همچنین معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمان نیز در این نشست با اشاره به اینکه طبق پیشبینیها، 200 میلیارد دلار سرمایه پس از اجرای برجام وارد کشور میشود، گفت: باید برای ورود پنج تا 10 درصد این میزان سرمایه به استان کرمان برنامه ریزی کنیم. محمدرضا فتوت، گفت: تدوین فرصتهای سرمایه گذاری و جذب سرمایهگذار دو مقوله متفاوت هستند که ضمن تهیه کتابچه فرصتهای سرمایه گذاری استان، باید برای جذب سرمایهگذار نیز تلاش کنیم. وی با بیان اینکه استان کرمان پتاسیلهای بسیاری برای سرمایهگذاری دارد، تصریح کرد: باید در این زمینه نقشه راه تعریف کنیم.
گفتنی است این نشست با حضور نایب رییس و دبیرکل اتاق کرمان، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری، مدیرکل اقتصادی استانداری، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان و روسای سازمانهای صنعت، معدن و تجارت شمال و جنوب به منظور بررسی فرصتهای سرمایهگذاری استان برگزار شد.