EN

دستورالعمل پیشگیری و چگونگی مدیریت حوادث در معدن تدوین شود

رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه معدن یکی از حوزه های مهم در اقتصاد کشور و استان محسوب می شود، گفت: دستورالعمل پیشگیری از وقوع حادثه و چگونگی مدیریت موضوع پس از وقوع حادثه باید در کمیسیون صنعت و معدن تهیه شود.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، سیدمهدی طبیب زاده در نشست کمیته معدن کمیسیون صنعت و معدن اتاق کرمان افزود: معارضین محلی یکی از موانع اصلی کسب و کار در این بخش محسوب می شوند که رفع این مشکل در کنار افزایش ایمنی و مدیریت حادثه پس از وقوع در معادن، می توانند به توسعه و پیشرفت این بخش و در نهایت به بهبود محیط کسب و کار کمک کنند.

وی از استقبال دادگستری کرمان برای عضویت در این کمیته خبر داد و اظهار داشت: این مهم می تواند کمک کند تا در بررسی حوادث، پرونده ها به متخصص معدن ارجاع و مشکلات با سرعت بیشتر و نیز با اخذ تصمیمات صحیح تر برطرف شود. طبیب‌زاده، همچنین به کمیسیون صنعت و معدن پیشنهاد داد: امضای تفاهم نامه همکاری بین خانه معدن، انجمن معدن، سازمان نظام مهندسی معدن و سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال و جنوب استان و اتاق کرمان را پیگیری کند.

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق کرمان نیز در این نشست با اشاره به اینکه کمیته مذکور با هدف بررسی مشکلات این حوزه تشکیل شده گفت: افزایش ایمنی در معادن به ارائه آموزش های کافی، عدم استفاده از تجهیزات فرسوده و استفاده از نیروی کار متخصص  برمی گردد که باید در این زمینه تلاش کرد. عباس جبالبارزی، با اشاره به معارضین معدن، بیان کرد: دادگستری قصد دارد برای حل بحران های اجتماعی در معدن ورود کند. وی خاطرنشان کرد: مقرر شده توسط کمیته معدن، مواردی شامل دستورالعمل حوادث ناشی از کار، ارائه گزارش کامل از وضعیت ایمنی معادن، بحران های اجتماعی ناشی از کار، معارضین فعالیت های معدنی به تفکیک نام سازمان و نوع ایجاد مزاحمت، در آینده‌ای نزدیک تهیه و به کمیسیون ارائه شود.

جبالبارزی تصریح کرد: پس از جمع آوری مسائل و مشکلات، موارد به شورای گفت و گو می رود تا برای حل آنها تصمیم گیری شود. رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق کرمان ادامه داد: در کرمان به عنوان نخستین استان معدنی کشور، تنها 10درصد معادن کشف شده که باید برای افزایش اکتشافات راه‌حل‌هایی در شورای گفت و گو مطرح و پیگیری شود.