رئیس کمیسیون گردشگری و خدمات اتاق کرمان با اشاره به اینکه به طور معمول در کرمان برنامه بازدیدی برای ساعات شب گردشگران در نظر گرفته نمی شود، گفت: در همین رابطه، برنامهریزی برای بازدید گردشگران از زورخانه های شهر کرمان در شب ها پیشنهاد میشود.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، مهدی سیاوشی افزود: ورزش زورخانهای و پهلوانی برگرفته از تفکر دینی، آداب و رسوم، اخلاق و منش پهلوانی است که میتواند در حوزه گردشگری مذهبی مورد استقبال گردشگران قرار گیرد. وی ادامه داد: با رئیس هیات ورزشهای پهلوانی و زورخانهای استان هماهنگی های لازم برای استاندارسازی دو زورخانه استان به منظور پذیرایی از گردشگران داخلی و خارجی انجام شده است. سیاوشی، تصریح کرد: بر اساس آمار سازمان جهانی گردشگری، سالانه 600 میلیون نفر به قصد گردشگری مذهبی سفر می کنند که ایران می تواند در این رابطه جایگاه مناسبی داشته باشد.
وی افزود: از پنج هزار امامزاده، بقاع متبرکه و اماکن مذهبی موجود در کشور،300 مورد آن در استان کرمان است که تاکنون 175 مورد آن در اداره کل اوقاف استان به ثبت رسیده و مابقی در حال ثبت است. رئیس کمیسیون گردشگری و خدمات اتاق کرمان با بیان اینکه آئینهای مذهبی مانند تعزیه نیز میتواند جاذبه گردشگری باشد، گفت: اگر در استان کرمان زیرساخت های لازم برای استفاده از این ظرفیت فراهم شود می توانیم پذیرای گردشگران بیشتری باشیم. سیاوشی، با اشاره به اینکه معمولا در گردشگری مذهبی آسیب های کمتری به محیط زیست وارد می شود، افزود: گردشگری مذهبی به طور عمده به صورت گروهی انجام می شود و امکان سفر برای بیشتر اقشار جامعه وجود دارد.
وی در بخش دیگری به برخی پیگیری های اخیر کمیسیون گردشگری اشاره و خاطرنشان کرد: تشکیل انجمن زنان سرمایه گذار، نشست با مدیرکل فرودگاه های استان برای بررسی امکان توسعه پروازهای خارجی و هماهنگی برای راه اندازی تاکسی های توریستی کرمان برنامه ریزی شده است.