EN

کمیسیون صنعت و معدن اتاق کرمان مشاوره تخصصی ارائه می‌دهد

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق کرمان، یکی از وظایف اتاق در قانون بهبود محیط کسب و کار را ارائه مشاوره عنوان کرد و گفت: اخیرا اتاق کرمان بر روی این موضوع کار کرده و در همین رابطه تعدادی از اعضای کمیسیون برای ارائه مشاوره اعلام آمادگی کرده‌اند.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، عباس جبالبارزی در نشست کمیسیون صنعت و معدن با حضور رئیس اتاق کرمان به برخی اقدامات این کمیسیون اشاره کرد و افزود: دعوت از رئیس سازمان مالیاتی کشور به کرمان انجام و درخواست فعالان اقتصادی مبنی بر کاهش سهم 31 درصدی درآمد مالیاتی استان در بودجه سال 96 ارائه شد که مسئولان این سازمان بالا بودن سهم مالیاتی استان را پذیرفتند و امیدواریم با ادامه این پیگیری ها شاهد کاهش آن باشیم. وی تصریح کرد: در همین رابطه رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی پیشنهاد تشکیل کمیته ای مشترک را برای بررسی مشکلات فعالان اقتصادی و پیگیری رفع آنها بین اتاق کرمان و سازمان امور مالیاتی کشور مطرح کرد.

جبالبارزی، ادامه داد: همچنین نشستی با حضور معاون عمرانی استاندار و معاون شهردار کرمان با موضوع بررسی درخواست های شهرداری برای دریافت عوارض از واحدهای صنعتی درون و بیرون از شهرک های صنعتی برگزار و عنوان شد بر اساس قانون، شرکت شهرک های صنعتی از قانون شهرداری ها معاف هستند که نماینده شهرداری نیز به صورت تلویحی این مسئله را پذیرفت. رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق کرمان گفت: البته در این نشست مقرر شد جلسه ای برای دریافت عوارض ناشی از پسماند و شیوه جمع آوری پسماندها با شهرداری کرمان برگزار شود که قبل از آن نظرات واحدهای صنعتی دریافت خواهد شد.

وی در ادامه به پیگیری دیگر این کمیسیون از اردیبهشت ماه سال جاری تاکنون اشاره و خاطرنشان کرد: بر اساس قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی، بنگاههای اقتصادی می توانند برای یک بار تجدید ارزیابی دارایی انجام دهند، آن را به حساب افزایش سرمایه ببرند و از مالیات معاف شوند که در این قانون عنوان شده تجدید ارزیابی دارایی ها با رعایت استانداردهای حسابداری، از مالیات معاف هستند که باید از طریق هیات وزیران عنوان “رعایت استانداردهای حسابداری” اصلاح شود.

جبالبارزی تصریح کرد: در ماه گذشته این موضوع در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی کشور با حضور وزیر اقتصاد از سوی اتاق کرمان مطرح شد و مسئولان دولتی پذیرفتند که این قانون باید اصلاح شود. وی خاطرنشان کرد: همچنین مقرر شد کارگروهی متشکل از بانک مرکزی، اتاق، سازمان بورس و کمیسیون اقتصادی مجلس این موضوع را بررسی و سپس در شورای گفت و گوی کشور مطرح و تصویب شود.

در ادامه این نشست رئیس اتاق کرمان نیز به طرح هر کارخانه یک نابینا اشاره کرد و افزود: بر اساس این طرح اگر در هر کارخانه یک نابینا مشغول به کار شود هم موجب اشتغالزایی آنها می شود و هم با درج اطلاعات ویژه نابینایان با خط بریل بر روی محصولات و کالاهای مختلف به ویژه مواد غذایی و مواد بهداشتی خدمت بزرگی به این قشر از جامعه صورت می گیرد. سیدمهدی طبیب زاده خاطرنشان کرد: البته در قانون برای واحدهایی که نابینایان را به کار بگیرند تسهیلاتی مانند معافیت پرداخت دو سال حق بیمه نابینایان در نظر گرفته شده است.

گفتنی است در این نشست مقرر شد گزارش تحلیلی و آماری از میزان تاثیرگذاری اقتصادی و اجتماعی یک فرد شاغل و یک فرد بیکار در جامعه تهیه و ارائه شود. همچنین در این نشست مهدی سلطانی معاون صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی استان کرمان به بیان خدمات نرم افزاری این شرکت که تاکنون مغفول مانده است پرداخت.